Hanne Schjerven Fors Paulsrud - Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener, Helsecoach - GoMentor
Hanne Schjerven Fors Paulsrud - Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener, Helsecoach

Hanne Schjerven Fors Paulsrud

Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener, Helsecoach

Asker, Videosamtale

Personlig fremmøte

Personlig coaching, enkeltmøte 90 minutter 1.550 kr. Avtal tid

Personlig coaching, prosess 5x90 minutter 7.500 kr. Avtal tid

Helsecoaching, prosess 5x90 minutter 6.500 kr. Avtal tid

Helserelatert coaching har til formål å bidra til å forebygge, lindre eller håndtere fysisk og mental helse, og skal ikke erstatte behandling fra autorisert helsepersonell. Som Registrert Helsecoach DNCF, har jeg anledning til å tilby helsefremmende coachingteknikker og avansert NLP, som av Helsedirektoratet anerkjennes som alternativ behandling.


Gi slipp! Individuelt kurs i sorgbearbeiding 7.500 kr. Avtal tid

“Gi slipp!” er et kursprgram ihht. Programmet for Sorgbearbeiding™  Her lærer du bearbeide og forløse din sorg etter dødsfall, separasjoner og andre tap. Kurset er utformet for å gi deg kunnskap om hvordan du kan forløse sorgen din slik at du igjen kan delta i livet fullt og helt.

Dødsfall, skilsmisse, uvennskap og konflikter, økonomiske forandringer, barn som flytter ut og sykdomstilstand er noen eksempel på tap. Uansett om tapet har inntruffet nylig eller for lenge siden kan den fortsatt begrense livet ditt. Kurset er utformet for å forløse sorgen din slik at du igjen kan delta i livet fullt og helt.

Kursbeskrivelse
Under kurset gjennomfører du ditt eget sorgarbeide, samtidig som du får ny kunnskap og innsikt som hjelper deg videre.

Den første kursdagen presenterer vi oss kort for hverandre, går gjennom kursopplegget, deler ut
kursmateriell og bok, diskuterer forpliktelser og følelsesmessig støtte, og deler ut den første
hjemmeoppgaven. De øvrige syv kursdagene har vi følgende program: Innledningsvis går vi gjennom dagens tema og svarer eventuelle spørsmål som kan ha oppstått siden det forrige treffet. Deretter går vi gjennom ukens hjemmeoppgave. Avslutningsvis gis det en ny hjemmeoppgave og vi skilles av til neste kursdag. Dersom det oppstår spørsmål til hjemmeoppgaven så er det mulig å ringe for veiledning.

Praktisk informasjon
Kurslengde: 8 møter, max 2 møter pr. uke.
Omfatter: Et møte á 60 minutter per uke, samt cirka 2 timer for hjemmeoppgaver.
Kursleder: Hanne Schjerven Fors Paulsrud
Oppstart: etter avtale
Sted: Torvveien 9, 1383 Asker
Avgift: 7500,-
Øvrig: Kursmateriell og boken “Sorgbearbeiding” inngår i prisen.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 62 46

Videosamtaler

Helsecoaching, prosess 5x90 minutter (GoMentor videosesjon) 6.500 kr. Avtal tid

Personlig coaching, prosess 5x90 minutter (GoMentor videosesjon) 7.500 kr. Avtal tid

Helserelatert coaching er mva-fritt og gir lavere pris.

Personlig coaching, prosess 5x60 minutter (GoMentor videosesjon) 5.000 kr. Avtal tid

Personlig coaching, enkeltmøte 90 minutter (GoMentor videosesjon) 1.550 kr. Avtal tid

Helserelatert coaching er mva-fritt og gir lavere pris.

Personlig coaching, enkeltmøte 60 minutter (GoMentor videosesjon) 1.050 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 62 46

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Erfaren coach med fokus på selvfølelse Hanne Schjerven Fors Paulsrud - Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener, Helsecoach

Beskrivelse

 • Vil du styrke selvfølelsen og troen på deg selv?
 • Ønsker du å komme videre etter vonde opplevelser?
 • Strever du med kommunikasjon eller relasjoner?
 • Kjenner du på uro, stress eller har fobier som hindrer deg i å gjøre det du ønsker?

 

Da skal du vite at jeg brenner for å støtte akkurat DEG på veien. Jeg er en erfaren coach, med god kompetanse innen mental og emosjonell mestring. Vi har ofte en tendens til å tenke at "sånn er jeg", eller "sånn har livet blitt". Jeg har tro på at vi alltid kan utvikle oss hvis vi vil, og at det finnes løsninger i de fleste situasjoner, Jeg hjelper deg å se muligheter, forløse sorg, forsone deg med livet slik det har blitt, eller jobbe for en bedre hverdag. 


Er det din tur nå?

Jeg brenner for deg som kjenner at du har "mer på lager", og som ønsker hjelp til å få det frem Hos meg kan du bl.a. få hjelp og utvikling innen følgende tema:

 • Selvfølelse
 • Selvledelse
 • Utvikle positivt tankesett
 • Grensesetting
 • Rydde i tankekaos
 • Ut av offerfølelse, ta ansvar for å leve godt
 • Bearbeide sorg og tap
 • Flyskrekk, høydeskrekk eller fobier
 • Stressmestring, indre ro
 • Sjalusi
 • Hjelp til å kommunisere bedre
 • Håndtere utfordrende relasjoner
 • Hjelp til å komme ut av gamle mønstre og inn i nye


Hvordan hjelper jeg deg?

Jeg er en erfaren DNCF Sertifisert coach som har jobbet med kraftfulle NLP-teknikker siden 2007. I tillegg har jeg flere fordypningsstudier innen nevrobiologi og psykologiske temaer. Derfor har jeg mange innfallsvinkler til hvordan vi best mulig kan utnytte vår fantastiske hjerne til fremgang og økt livskvalitet. Her er et utdrag av "verktøykassen" min:


 • NLP for mental og følelsesmessig mestring. Bevisstgjør hvordan tidligere opplevelser lagres som en slags programmering, som utløses enten du vil eller ikke - og hvordan du kan "omprogrammere" uønskede mønstre, slik at du får det bedre med deg selv og andre.   
 • Havening/berøringsterapi for å dempe uro og frykt. Har du krenkelser eller andre skremmende hendelser i bagasjen, kan jeg hjelpe deg videre vha. denne tilnærmingen. Havening er en relativt ny medisinsk, forskningsbasert berøringsterapi, som først ble utviklet for å redusere senvirkninger av traumer og stress.   
 • Sorgbearbeiding for å håndere tap, sorg og krevende relasjoner. Som Sertifisert veileder i sorgbearbeiding hjelper jeg deg videre etter sorg og tap, og gir verktøy til å håndtere relasjonelle utfordringer.
 • Flerkulturell veiledningsteknikk. Står du i "spagaten" mellom to kulturer? Jeg har forståelse og kompetanse å møte deg med.   
 • Hypnoterapi for å overkomme dypereliggende hindringer. For tiden holder jeg på med en sertifisering i hypnoterapi, for enda mer innsikt i hvordan vi kan spille på lag med den ubevisste delen av hjernen, der alle våre følelsesmessige "autopiloter" holder til. 


Om meg og min tilnærming

Jeg har alltid gått i dybden av livets utfordringer, noe som har gitt meg et åpent sinn, ydmykhet og evnen til å se en situasjon fra flere sider. Jeg har liten tro på "quick fix" og kjappe løsninger - mer tro på å ta "det onde ved roten". Samtidig vet jeg at positiv endring kan skje raskt. Min erfaring er at det finnes løsninger på de fleste situasjoner, og at mørket kan inneholde helt nye - og gode dimensjoner når vi bare finner den mentale lysbryteren. Jeg har tidligere studert markedsføring og kommunikasjon i 5 år, og har erfaring som markedssjef og prosjektleder. Alt dette former min tilnærming til deg. Jeg får ofte tilbakemelding på at min stil er tilstedeværende, blid og direkte, og vil møte deg med nysgjerrighet, respekt og varme.

Jeg holder til i hyggelige lokaler i Asker sentrum, men møter deg like gjerne utendørs eller online. Alt etter dine behov og ønsker.


Jeg hjelper deg gjerne på veien mot god selvfølelse og økt livsglede!


Varmt velkommen til deg!

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer