Gry Bramsen - Coach - GoMentor
Gry Bramsen - Coach

Gry Bramsen

Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Utdannet coach fra Norsk gestalt institutt i Oslo. Medlem av GPO - gestalt praktiserende organisasjon. Gry Bramsen - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor . 

Jeg har mange års erfaring fra næringslivet og jobber i dag som leder i egen bedrift. Utdannelsen som coach hjelper meg i rollen som leder og mentor og gjør det også mulig å dele mine erfaringer med andre. 

 

Hva jeg kan tilby av hjelp:

Din personlige livsmatrise er vevet av dine erfaringer og din historie og den er unik for deg. I en valgsituasjon eller i en spesifikk problemstilling vil du typisk handle på en gitt måte ut i fra denne matrise. Gestalt orientert coaching handler ikke om å endre på fortiden eller forandre personligheten, men om å tydeliggjøre det som "er" med utgangspunkt i "her og nå". Det er når vi er fullstendig klar over det som egentlig "er", at endring kan skje, paradoksalt nokk. Min rolle som coach er å bistå med denne tydeliggjøringen via samtaler og eksperimenter, i "nuet". Sammen kan vi finne frem til potensielle muligheter og nye måter å løse ulike oppgaver på. I livet og i jobb sammenheng.

 

Min bakgrunn:

Jeg har personlig erfaring med kulturelle utfordringer, da jeg vokste opp som innvandrer i et lite samfunn. Opplevelsen av å være annerledes, på godt og vont, er noe som har preget meg hele livet. Dersom du har lyst å utforske din livs matrise eller føler behov for å få perspektiv på en spesifikk situasjon i livet ditt, enten det er knyttet til jobb eller samliv og relasjoner, så ta kontakt for en uforpliktende første samtale.

 

Biografi

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Utdanningstittel

Coach

Samtaletype

Individuell samtale

Kjønn

Kvinne

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer