Gro Eide - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Gro Eide - Coach - DNCF sertifisert coach

Gro Eide

Coach - DNCF sertifisert coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Tillitsskapende coach som bidrar til at du blir bedre kjent med deg selv, dine verdier og ønskede retninger i livet. Gro Eide - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER DESSVERRE IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.

 

Dette GJØR jeg

Jeg drives av at mennesker kommer seg et skritt videre i den retning de ønsker. Som din samtalepartner, coach, rådgiver, veileder eller mentor er jeg opptatt av at du skal gro og komme deg et skritt nærmere de målene du setter deg i livet ditt. Jeg ønsker å bidra til at du blir den beste versjonen av deg selv, og at du tar verdibaserte valg som du velger SELV gjennom å bli kjent med dine kjerneverdier - kompasset ditt! Og jeg er overbevist om at du alle de ressurser du trenger for å nå de målene du VIL, men du må ville det - og jeg hjelper deg å bli bedre kjent med DEG SELV!

Personlig coaching

Gjennom personlig coaching kan jeg hjelpe deg til den endring du ønsker deg. Den personlige coachingen - en til en coachingen - fokuserer på:

 • DEG som menneske
 • Dine ressurser 
 • Verdier
 • Utvikling
 • Livsendringer

Ledercoaching

 • Hvordan oppfatter du forventningene som stilles til deg som leder? 
 • Hvem spør du som leder om råd? 
 • Kultur og verdier

Utfordringene som møter deg i lederrollen kan være like sterke og tydelige fra styrerommet som fra egne medarbeidere eller mellomledere i organisasjonen.

Lederrollen kan også være en ensom posisjon. Du skal prestere og levere, tilrettelegge for strategi, mål, kommunikasjon og motivasjon til en hel organisasjon.  

Jeg har lang erfaring i å kommunisere med toppledere i norske bedrifter om temaer som utvikling av ambisjoner, rolleforståelse og gjennomføring av krevende valg. Dette kan gjøres tryggere, enklere og sikrere etter tydelig dialog og avklarende diskusjoner. 

Prosessledelse og rådgivning

Jeg leder prosesser med fokus på verdibasert endring. Jeg holder foredrag om gjennomfører teamprosesser med fokus på verdibasert endring. Temaer som er typiske for prosessene jeg leder er:

 • Strategi
 • Utvikling
 • Endring
 • Verdier
 • Verdibasert målsetting
 • Verdibasert ledelse

Jeg har en god evne til å skape trygghet og tillit mellom mennesker i rommet. Jeg er opptatt av åpen og ærlig kommunikasjon gjennom direkte, tydelig, klargjørende - men allikevel ivaretagende - tilnærming med fokus på forventningsavklaring, tydelige retning og resultater.  

Min bakgrunn

Arbeider i dag som prosessleder, coach og rådgiver i Engasjert Byrå samt som Medieansvarlig for langrennslandslagene i Norges Skiforbund. Jeg har høstet utrolig mange erfaringer gjennom mitt arbeid som Kommunikasjonsdirektør for Right To Play og som Mentor for NHOs prosjekt Global Future. Jeg har arbeidet i mange, ulike kulturer gjennom Olympiatoppen og arbeidet i 10 Olympiske leker som Presseattasje for den norske OL-troppen. Som Pressetalskvinne i Telenor ASA og Daglig leder Telenor Expo har jeg erfaring i næringslivsledelse og også som Informasjonssjef i statsforetaket SIVA - Selskapet for industrivekst. Jeg har vært mediesjef i et OL, to ski-VM og et håndball-EM her i Norge. I tillegg har jeg hatt styreverv i snart 30 år og er i dag styreleder i to selskap, samt styremedlem i tre - innenfor områdene kultur, media og næringsliv.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer