Grethe Rønning - Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder - GoMentor
Grethe Rønning - Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Grethe Rønning

Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

4 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Endring, utvikling og vekst for deg eller ditt parforhold! Grethe Rønning - Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Beskrivelse

 • Utfordringer med en relasjon?
 • Manglende livsgnist og lengter etter noe mer?
 • Opplever du angst, uro eller depresjon?                
 • Er du i krise eller sorg?
 • Har du følelsen av å repetere deg selv, og lengter etter endring?
 • Har du møtt veggen eller blitt utbrent?

 

 

Utfordrende livssituasjoner kan føre deg til viktige endringer i livet ditt

 

Å ta tak i sitt eget liv, eller parforholdet sitt, med de utfordringer som måtte komme krever mot og vilje.  I en slik prosess kan det være konstruktivt å få støtte, ha en å lene seg til, og en å inspireres og utfordres av.  

 

Det er min intensjon å inspirere til konstruktive endringer for deg individuelt eller for deres parforhold. Det kan gjøre deg eller dere bedre i stand til å ta gode valg, befri unødig smerte, oppleve mer nærvær, glede og økt livskvalitet.

 

Vi er hele mennesker med sinn, kropp, sanser, følelser – og for de som forholder seg til det – også en åndelig bevissthet. Når de ulike delene våre henger sammen føler vi oss hele som mennesker, og det kan oppleves som en følelse av ”å komme hjem” til seg selv.

Når vi ikke henger sammen, kan det skape uro, angst, depresjoner og sykdom.

 

Jeg har et ressursorientert syn på mennesket og en stor tro på vårt utviklingspotensial.

For meg er det både dypt meningsfullt og inspirerende å kunne følge og hjelpe mennesker til å frigjøre det som strammer, begrenser og binder livsutfoldelsen.

 

Som terapeut har jeg fokus på din egen medvirkning og innenfor trygge rammer vil jeg støtte, utfordre og inspirere slik at du kan utfolde dine evner og muligheter.

 

Om meg

Jeg har drevet selvstendig praksis som Gestalt psykoterapeut siden 2001 og har etterhvert opparbeidet meg en del erfaring innenfor mange av livets utfordringer og problemstillinger, både som individualterapeut og parterapeut.

 

Mine spesialiseringer og interesser har vært innenfor parterapi, og kroppens betydning og nære sammenheng med vår psykiske helse og utvikling. Jeg har derfor også en spesialisering i kroppsorientert traumebehandling.

 

I tillegg har jeg i 15 år drevet med nærværstrening og bevissthetsutvikling (mindfulness, meditasjon, tantra). Nærvær og empati er en naturlig og integrert del i møtet med mine klienter. 

 

Jeg er også sertifisert kursleder for PREP samlivskurs.

PREP samlivskurs hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen og håndtere uenigheter.

 

 

 

Referanser

Kvinne 50 årene - "Grethe har hjulpet meg til å finne meg Selv og lande der; ikke med et plask, men en gradvis, myk bevegelse, lenger og lenger ned og inn, i pust og kropp og i samstemtheten mellom dem. Dette har vært veien min sammen med Grethe. Å oppleve denne dype kontakten med meg selv, avkle det jeg ikke trengte og møte det jeg faktisk ER og trenger i meg selv. Alt fikk komme frem i det milde, trygge lyset hos Grethe. Oppe i det lille loftsrommet, fant jeg et rom stort nok til å holde hele min søkende uro, stødig nok til å favne mine innerste sår. Med kløkt, en stor palett av redskaper og med kjærlig innlevelse, fulgte hun meg, steg for steg, på min vei. Vi gikk sammen helt til jeg var klar til å ta mine egne skritt ut i verden med hele meg. Her står jeg endelig og kjenner at det går an å være trygg i meg, være glad i meg selv og ha det godt. Jeg fortsetter nå på denne veien - helt selv. "  Les mer  Les mindre

Mann 36 - "Etter at vi fikk barn ble samlivet veldig utfordrende. Jeg hadde problemer med å tilpasse meg den nye hverdagen og forholdet til samboeren gikk inn i en ond spiral. Dårlig selvbilde, nedsatt empati i konfliktfylte situasjoner og aggresjon som respons på stress ledet forholdet til randen av kollaps. Parterapi, ble redningen for forholdet til samboer og barn. Fra akutt problemløsing, har terapien blitt en metode for utvikling av det positive i relasjonen. Jeg har også hatt timer alene og har fått innsikt i tanke- og atferdsmønstre som preger meg. Med dette har jeg fått bedre selvfølelse og styrke til å håndtere utfordringer i forholdet, på jobb og med venner. En behagelig, men samtidig konfronterende stil har gitt stor motivasjon til endring, og Grethe er alltid godt forberedt. Jeg anbefaler hennes terapiform til alle som trenger hjelp med små og store utfordringer. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 56 - "Konsultasjonene med Grethe ble min livbøye,da alt i livet mitt stormet som verst. Modig,rolig og undrende loset hun meg til roligere farvann. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 35 år - "Gjennom konkrete tilbakemeldinger fra Grethe opplever jeg økt forståelse for min egen innvirkning på omgivelsene og på meg selv, og jeg har bedre forutsetninger for et mere harmonisk liv sammen med andre mennesker. Jeg opplever å bli møtt med genuin interesse, et høyt kunnskapsnivå og en omsorgsfull tilnærming der både min partner og jeg ivaretas. Samtidig har vi i fellesskap avdekket reelle forhold, med tilhørende hensiktsmessige tilnærminger, og det gir meg tro på et godt liv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer