Grethe Rønning - Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Grethe Rønning

Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Frogner Oslo, Online

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 800 kr. Avtal tid

Individuell samtale, studenter/trygdede 700 kr. Avtal tid

Parterapi 1 000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 40 08

23 96 40 08

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1 000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 40 08

23 96 40 08

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Endring, utvikling og vekst for deg eller ditt parforhold! Grethe Rønning - Gestaltterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Beskrivelse

   Stress?                    Konflikter?                    Søvnløs?

   Manglende livsgnist?                Krise?

   Angst?                     Deprimert?                    Sorg?

   Repeterende mønstre?        Uhensiktsmessige reaksjonsmønstre?

   Uro?                        Utbrent?                        Ufri?

 

Alt dette er symptomer på at du nærmer deg noe viktig i livet ditt!

 

Å ta tak i sitt eget liv, eller parforholdet sitt, med de utfordringer som måtte komme krever mot og vilje.  I en slik prosess kan det være konstruktivt å få støtte, ha en å lene seg til, og en å inspireres og utfordres av.  Det er min intensjon å inspirere til konstruktive endringer for deg individuelt eller for deres parforhold. Det kan gjøre deg eller dere bedre i stand til å ta gode valg, befri unødig smerte, oppleve mer nærvær og glede og øke din livskvalitet.

Vi er hele mennesker med sinn, kropp, sanser, følelser, og for de som forholder seg til det; også en åndelig bevissthet. Når våre ulike aspekter samles og henger sammen føler vi oss hele som mennesker – det kan oppleves som en følelse av ”å komme hjem” til seg Selv.

Når vi stykker opp og fragmenterer skaper det uro, angst, depresjoner og sykdom.

Jeg har et ressursorientert syn på mennesket og en stor tro på vårt utviklingspotensial.

For meg er det både dypt meningsfullt og inspirerende å kunne følge og hjelpe mennesker til å frigjøre det som strammer, begrenser og binder livsutfoldelsen.

Som terapeut har jeg fokus på din egen medvirkning og innenfor trygge rammer vil jeg støtte, utfordre og inspirere slik at du kan utfolde dine evner og muligheter.

 

Om meg

Jeg har drevet selvstendig praksis som Gestalt psykoterapeut siden 2001 og har etterhvert opparbeidet meg en del erfaring innenfor mange av livets utfordringer og problemstillinger, både som individualterapeut og parterapeut.  Min spesialisering og interesse har vært innenfor parterapi og kroppens betydning og nære sammenheng med vår psykiske helse og utvikling.  Jeg har derfor også en spesialisering i kroppsorientert traumebehandling. I tillegg har jeg i 15 år drevet med nærværstrening og bevissthetsutvikling (mindfulness, meditasjon, tantra) Nærvær og empati er en naturlig og integrert del i møtet med mine klienter. 

 

Jeg er også sertifisert kursleder for PREP – samlivskurs.

PREP er et kommunikasjonskurs for par, men har også overføringsverdi til alle mellom-menneskelige forhold. Kurset fokuserer på hva som styrker og bidrar til økt glede i forholdet og gir dere konkrete verktøy til å forbedre kommunikasjonen og håndtere uenigheter.  

 

Referanser

Mann 36 - "Etter at vi fikk barn ble samlivet veldig utfordrende. Jeg hadde problemer med å tilpasse meg den nye hverdagen og forholdet til samboeren gikk inn i en ond spiral. Dårlig selvbilde, nedsatt empati i konfliktfylte situasjoner og aggresjon som respons på stress ledet forholdet til randen av kollaps. Parterapi, ble redningen for forholdet til samboer og barn. Fra akutt problemløsing, har terapien blitt en metode for utvikling av det positive i relasjonen. Jeg har også hatt timer alene og har fått innsikt i tanke- og atferdsmønstre som preger meg. Med dette har jeg fått bedre selvfølelse og styrke til å håndtere utfordringer i forholdet, på jobb og med venner. En behagelig, men samtidig konfronterende stil har gitt stor motivasjon til endring, og Grethe er alltid godt forberedt. Jeg anbefaler hennes terapiform til alle som trenger hjelp med små og store utfordringer. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 56 - "Konsultasjonene med Grethe ble min livbøye,da alt i livet mitt stormet som verst. Modig,rolig og undrende loset hun meg til roligere farvann. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 35 år - "Gjennom konkrete tilbakemeldinger fra Grethe opplever jeg økt forståelse for min egen innvirkning på omgivelsene og på meg selv, og jeg har bedre forutsetninger for et mere harmonisk liv sammen med andre mennesker. Jeg opplever å bli møtt med genuin interesse, et høyt kunnskapsnivå og en omsorgsfull tilnærming der både min partner og jeg ivaretas. Samtidig har vi i fellesskap avdekket reelle forhold, med tilhørende hensiktsmessige tilnærminger, og det gir meg tro på et godt liv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.