Fredrick Nathanael - Psykoterapeut, Helsepsykolog - GoMentor
Fredrick Nathanael - Psykoterapeut, Helsepsykolog

Fredrick Nathanael

Psykoterapeut, Helsepsykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Helsepsykolog og psykoterapeut, privatpraksis Oslo/Moss, dag/kveld, arbeid med bl a relasjoner, utbrenthet, angst, depresjon, avhengighet. Helhetlig perspektiv Fredrick Nathanael - Psykoterapeut, Helsepsykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor. 

 

Jeg er opptatt av å møte mennesker der de er og hjelpe og støtte i forhold til de vanskene de har, og fokuset er å ta tak i det friske og uskadde og ikke ha fokus på diagnose og det som er sykt. Jeg fokuserer på at arbeidet vi gjør skal ha varig effekt, ikke bare symptombehandling som gir lindring en kort stund. Samtidig som det er viktig at terapiarbeidet gir mindre plager, er det minst like viktig at terapien skal kunne hjelpe til personlig vekst og f.eks. forbedret selvfølelse, økt mestring og balanse i relasjoner til andre mennesker. Behandlingen tilpasses til den enkeltes behov, verdier og utfordringer.

 

 

Terapi kan hjelpe når vanskeligheter i hverdagen står i veien for at du kan leve et friere liv. Relasjoner eller fravær av dem er ofte relevant, det samme er følelser som er knyttet til dette. I terapi vil vi ofte ha fokus på både hverdagen din her og nå og de personer og hendelser som av ulike grunner kan ha vært viktige tidligere i livet. Samtalene i terapirommet kan også gi viktig støtte i selvutvikling eller for de som befinner seg ved viktige veivalg i sitt privatliv, sin karriere eller utdannelse. Humanistisk og eksistensialistisk terapi har vært en viktig inspirasjon i mine utvikling som terapeut.

 

Jeg har erfaring innen arbeid med angst, depresjon, avhengighet, medavhengighet, selvbilde, eksistensielle utfordringer, selvutvikling, sorgarbeid, relasjonsvansker, vansker med grensesetting, følelser, selvhevdelse, identitetsproblemer, stress osv.  

 

Jeg er utdannet helsepsykolog fra Universitetet i Oslo (2009) og har jobbet med fagutvikling, behandling og undervisning innen psykisk helsevern. Etter en 4-årig profesjonsutdanning som psykoterapeut ved Norsk Institutt for Psykosyntese har jeg siden slutten av 2013 hatt privatpraksis i sentrum av Oslo og Moss og tilbyr terapeutiske samtaler omkring psykiske vansker av ulike slag, om det er emosjonelt, i forhold til venner, familien, i parforholdet, jobb osv., over kortere eller lengre tid. Man trenger ikke henvisning, og det er ingen eller kort ventetid.

 

Konsultasjon kan være både på dagtid og kveldstid etter kl 10, mandag til torsdag. Jeg kan unntaksvis vurdere andre tidspunkter.

 

- I have experience with therapy for English speaking clients.

- Je parle courament francais et peux recevoir des clients franchophones

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer