Finn Jensen - Coach, Gestaltterapeut - GoMentor
Finn Jensen - Coach, Gestaltterapeut

Finn Jensen

Coach, Gestaltterapeut

Moss

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Gestaltterapi 600 kr. Avtal tid

Getsaltterapi, pakke à 5 konsultasjoner 2.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut - medlem NGF Finn Jensen - Coach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

 

Min tilnærming

Gestaltterapi er en opplevelsesorientert, prosessvorientert og eksperimentell psykoterapi. Ved å gå i terapi kan du sammen med meg bli kjent med egne ressurser og handlingsmønstre og på den måten stå friere til å ta mer bevisste valg.

 

Gjennom terapien legges det vekt på at du blir bevisst egne følelser, reaksjoner og handlinger, slik at du kan bli bedre kjent med deg selv og se ulike valgmuligheter. Bevisstgjøringen skapes gjennom samtaler, eksperimenter og rollespill.

 

En grunnleggende ide i gestaltterapi er at hvert menneske er ansvarlig for sine valg og handlinger, innenfor de begrensninger omgivelsene gir. Gestaltterapi bygger på gjensidig forhold mellom terapeut og klient, og et av de viktigste redskapene i gestaltterapi er terapeuten selv.

 

Jeg bruker egen erfaring fra ledelse gjennom 18 år, veiledning av mennesker og erfaring fra utvikling av organisasjoner sammen med gestaltterpeutiske metoder for å skape vekst og utvikling.

 

Om meg

Jeg ble ferdig utdannet gestaltterapeut i 2017 og er medlem av NGF. Har samfunnsvitenskapelig utdannelse fra UiO og masterkurs i HRM ved BI. I tillegg er jeg sertifisert på ulike personlighetstester. Jeg har lang og bred ledererfaring fra statlig og kommunal sektor (direktorat, departement, Aetat/NAV). Coach-sertifiseringen min tok jeg gjennom Oslo Kommune. I tillegg har jeg ni års erfaring som lokalpolitiker, bla som leder for et hovedutvalg. Jeg er i dag medlem av styret i Fontenehuset Norge og var sentral i opprettelsen av Fontenehuset i Rygge/Moss.

 

Jeg tar fortrinnsvis imot klienter på ettermiddag og kveldstid.

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer