Evelyn Stensaker - Coach, Mentaltrener, Terapeut - GoMentor
Evelyn Stensaker - Coach, Mentaltrener, Terapeut

Evelyn Stensaker

Coach, Mentaltrener, Terapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Evelyn Stensaker - Coach, Mentaltrener, Terapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING


 • Savner du flyt i hverdagen?
 • Har du utfordringer på jobben, ovenfor venner, familie eller partner?
 • Ønsker du livstilsendring eller nye impulser?
 • Ønsker du energi som løfter overskudd og bevissthet, som støtter deg i følelsemessige utfordringer?


Jeg hjelper deg blant annet med:

 • det du behøver for å få en bedre hverdag
 • økt innsikt og forståelse for egen person, relasjoner til familie, venner og kolleger
 • best mulig kommunikasjon med de rundt deg
 • en arbeidsdag med mestring og ønsket resultat, samt optimal fysisk og psykisk helse, optimal trening og kosthold

 

Min tilnærming

Du kan oppnå økt livskvalitet, flyt og balanse i hverdagen, og realisering av dine drømmer gjennom et samarbeid med meg. Jeg støtter deg slik at du kan øke bevisstheten din og får større innsikt i deg selv og ditt liv, dine ressurser og dine styrker. Det viktigste for meg er at du føler deg trygg, at du blir sett og hørt, og at du ser og kjenner resultat av det vi jobber med sammen. Jeg har fullt fokus på at du får det du kommer for, og underveis er jeg god på å lytte, til å gi tid, og til å veilede deg til å finne dine egne svar og løsninger.

Jeg hjelper deg som er barn, ungdom, voksen, eldre, privatpersonen eller lederen, den ansatte eller den frivillige, du som vil ha en livsendring i en eller annen form.


Jeg hjelper deg, og gjennom NLP- og helsecoaching finner vi dine beste ressurser, og de verktøyene du kan bruke for å endre dette, sammen.


Min bakgrunn

Jeg er bosatt i Bærum, og har to ungdommer hjemme fortsatt. Barndommen min er preget av en utfordrende oppvekst, noe som har gitt meg styrke og erfaring til å kunne støtte deg i det du trenger hjelp til. Jeg flyttet mye som liten, skiftet miljø og måtte starte på nytt flere ganger. Hjemmesituasjonen var til tider krevende, og jeg lærte å takle endringer, tilpasse meg og gjøre det beste ut av enhver situasjon.

Jeg har utdannelse fra Mac Pompeius Wolontis på Svenska Kinesiologiskolan i Stockholm og videreutdannelse i Neuro Energetic Psycology- en terapiform inne kinesiologi som går ut på berøring og samtale. har også fordypning i craniosacralterapi fra Upledger Scandinavia. jeg har også studert grunnfag medisin fra Atlantis Medisinske Høgskole i Spania. i 2015 studerte jeg helse- og NLP- coaching på NOCNA på Bygdøy. 

Jeg har lang og god erfaring innen veiledning, blant annet som regionleder for tiltak avklaring, en tjeneste for NAV med deltakere som behøver støtte for å komme tilbake i arbeidslivet, med det de har av fysiske og psykiske utfordringer. "Prosessen er målet", som vi lærte på NOCNA, hvor du får støtte på å hente fram egne ressurser for å nå dine mål, enten det er helserelatert, livssituasjon, jobb, trening eller annet.
 Er utdannet som PT (personlig trener) hos AFPT, og tilbyr timer individuelt eller duo. Velkommen til meg!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer