Evelyn Stensaker - Coach, Mentaltrener, Terapeut - GoMentor
Evelyn Stensaker - Coach, Mentaltrener, Terapeut

Evelyn Stensaker

Coach, Mentaltrener, Terapeut

Høvik, Videosamtale

Personlig fremmøte

Craniosacralterapi 650 kr. Avtal tid

Craniosacral terapi er en mild ’hands-on’ metode for å vurdere og fremme funksjonen av det fysiologiske kroppssystemet kalt craniosacral systemet. Craniosacralsystemet består av membranene, væsken, knoklene og musklene som omgir og beskytter hjernen og ryggmargen. Hindringer og begrensninger i den dynamiske flyten av cerebrospinalveskken påvirker vår helse og velvære. Første steg mot sykdom er stagnasjon av dynamisk cellulær bevegelse og intercellulær kommunikasjon, likeledes en separasjon av kroppsystemer og bevissthet. Vi ser dette reflektert i våre liv og omgivelser.

Med en meget lett berøring, med ikke mer enn fem grams trykk forløser terapeuten hindringer ,spenninger og blokkeringer i craniosacral systemet. Dette gjelder både muskelskjelettsystem, det fasciale systemet, organer, meridianer og sentralnervesystemet . Craniosacralterapi har også en psykosomatisk effekt Pasienter behandles påkledd, liggende på en behandlingsbenk. Behandlingen oppfattes stort sett av pasienten som avspennende og balanserende

NLP-coaching og helsecoaching 650 kr. Avtal tid

 • NLP er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir verktøy for å gjøre positive endringer. Jeg kan hjelpe deg med blant annet å endre fastlåste tankemønster og uønsket atferd, å bedre kommunikasjon med andre mennesker, å lykkes bedre i hverdagen, enten det er privat eller jobb, i forhold til å bruke deg selv som menneske på en best mulig måte, å finne dine egne ressurser og verktøy i prosessen, uansett hav du jobber med. Det handler om å finne et sterkere ståsted i ditt eget liv.
  Helsecoaching går på det samme, med fokus på helse, og er en 
  supplerende og helsefremmende metode, sammen med eventuell annen behandling. Helsecoaching handler om å avdekke og utvikle eget potensiale, bevisstgjøre og ansvarliggjøre, og det bidrar til å avklare nåværende ståsted, ønsket retning og strategier for å komme dit.

Telefonsamtale for NLP-coaching og helsecoaching 650 kr. Avtal tid

NLP-coaching og helsecoaching - pakke på 5 timer 2.925 kr. Avtal tid

Coaching-pakke med 5 timer, 10% rabatt og timepris på 585,- mot 650,- for en enkelt time.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

NLP-coaching og helsecoaching (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Evelyn Stensaker - Coach, Mentaltrener, Terapeut

Beskrivelse

 • Savner du flyt i hverdagen?
 • Har du utfordringer på jobben, ovenfor venner, familie eller partner?
 • Ønsker du livstilsendring eller nye impulser?
 • Ønsker du energi som løfter overskudd og bevissthet, som støtter deg i følelsemessige utfordringer?


Jeg hjelper deg blant annet med:

 • det du behøver for å få en bedre hverdag
 • økt innsikt og forståelse for egen person, relasjoner til familie, venner og kolleger
 • best mulig kommunikasjon med de rundt deg
 • en arbeidsdag med mestring og ønsket resultat, samt optimal fysisk og psykisk helse, optimal trening og kosthold

 

Min tilnærming

Du kan oppnå økt livskvalitet, flyt og balanse i hverdagen, og realisering av dine drømmer gjennom et samarbeid med meg. Jeg støtter deg slik at du kan øke bevisstheten din og får større innsikt i deg selv og ditt liv, dine ressurser og dine styrker. Det viktigste for meg er at du føler deg trygg, at du blir sett og hørt, og at du ser og kjenner resultat av det vi jobber med sammen. Jeg har fullt fokus på at du får det du kommer for, og underveis er jeg god på å lytte, til å gi tid, og til å veilede deg til å finne dine egne svar og løsninger.

Jeg hjelper deg som er barn, ungdom, voksen, eldre, privatpersonen eller lederen, den ansatte eller den frivillige, du som vil ha en livsendring i en eller annen form.


Jeg hjelper deg, og gjennom NLP- og helsecoaching finner vi dine beste ressurser, og de verktøyene du kan bruke for å endre dette, sammen.


Min bakgrunn

Jeg er bosatt i Bærum, og har to ungdommer hjemme fortsatt. Barndommen min er preget av en utfordrende oppvekst, noe som har gitt meg styrke og erfaring til å kunne støtte deg i det du trenger hjelp til. Jeg flyttet mye som liten, skiftet miljø og måtte starte på nytt flere ganger. Hjemmesituasjonen var til tider krevende, og jeg lærte å takle endringer, tilpasse meg og gjøre det beste ut av enhver situasjon.

Jeg har utdannelse fra Mac Pompeius Wolontis på Svenska Kinesiologiskolan i Stockholm og videreutdannelse i Neuro Energetic Psycology- en terapiform inne kinesiologi som går ut på berøring og samtale. har også fordypning i craniosacralterapi fra Upledger Scandinavia. jeg har også studert grunnfag medisin fra Atlantis Medisinske Høgskole i Spania. i 2015 studerte jeg helse- og NLP- coaching på NOCNA på Bygdøy. 

Jeg har lang og god erfaring innen veiledning, blant annet som regionleder for tiltak avklaring, en tjeneste for NAV med deltakere som behøver støtte for å komme tilbake i arbeidslivet, med det de har av fysiske og psykiske utfordringer. "Prosessen er målet", som vi lærte på NOCNA, hvor du får støtte på å hente fram egne ressurser for å nå dine mål, enten det er helserelatert, livssituasjon, jobb, trening eller annet.
 Er utdannet som PT (personlig trener) hos AFPT, og tilbyr timer individuelt eller duo. Velkommen til meg!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer