Espen Langseth - HeiaDeg - Coach, Mentaltrener - GoMentor
Espen Langseth - HeiaDeg - Coach, Mentaltrener

Espen Langseth - HeiaDeg

Coach, Mentaltrener

5 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Espen Langseth - HeiaDeg - Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv-kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor . 

Coaching

- Savner du en bedre balanse mellom de ulike delene av livet ditt?
- Trenger du å utvikle mot til å nå et mål du drømmer om?
- Trenger du å gjøre en forandring, men vet ikke helt hvordan?
- Er det noe som kjennes feil, men du vet ikke helt hva?

Jeg hjelper deg gjerne! Sammen kan vi starte en prosess for å skape indre ro og forsterke selvfølelsen og selvtilliten din. Ved å utforske situasjonen din fra ulike sider blir du bevisst på de mange valgmulighetene du faktisk har.

Sammen kan vi ta tak i livet ditt som det er, ikke sånn det burde være. Jeg kan hjelpe deg med å sette ting i system og lage en handlingsplan.


Om meg

Espen Langseth
Jeg brenner for å utvikle HELE mennesket. Jeg møter deg der du er. Via coaching og mentale teknikker kan vi finne fram til dine drømmer og mål.

Sammen henter vi også fram dine styrker og bygger opp selvfølelsen og selvtilliten din, så du kan bygge et solid fundament for å lede deg selv. For å nå nye mål må du ut av komfortsonen din. Dette er umulig uten et visst ubehag. Men husk at det å gjøre feil er en viktig del av prosessen og læringskurven!

Jeg støtter og heier på deg underveis!

Min historie

Jeg har selv lenge befunnet meg nede i den mørkeste dal. Og jeg har virkelig kjent på hvor krevende og tøft livet til tider kan være. I min tidligere karriere som salgssjef jobbet jeg for hardt over for lang tid. Jeg gikk på kompromiss med meg selv og endte med å miste meg selv på veien. Det gikk 2-3 år hvor jeg følte at noe manglet, men jeg turte ikke å gjøre noe med det. Jeg var redd for forandring og visste ikke hva annet jeg var god til. Til slutt var jeg helt ferdig, hadde null livsenergi og var tom for glede. Så sa det til slutt pang. Kroppen og hodet hadde fått nok. Jeg var rett og slett utslitt og ble sykmeldt.

Etter dette brukte jeg god tid på å stake ut veien min videre. Jeg valgte å virkelig kjenne etter hva som betyr noe for meg og gir meg glede og mening. Underveis valgte jeg å få hjelp fra andre. Da opplevde jeg hvor viktig det er å sette ord på det som er ubehagelig og vanskelig i livet. Og hvordan jeg etter hvert kunne begynne å gjøre om motgangen til lærdom, få kontakt med potensialet mitt og velge et yrke jeg virkelig brenner for.

I dag 8 år senere er jeg glad for at jeg gikk på en smell. Lærdommen fra krisen bruker jeg daglig til å løfte fram andre i jobben min som coach. Jeg føler meg både privilegert og heldig som får lov til å være med på reisen til så mange spennende og ulike mennesker. 

Min kompetanse
Jeg har en solid 3-årig utdanning som coach og organisasjonskonsulent i psykosyntese ved HumaNova i Oslo og Stockholm. I tillegg er jeg sertifisert gjennom European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Til daglig jobber jeg med utvikling av mennesker i alle aldre på mange ulike arenaer:
- Idrettsutøvere
- Idrettslag
- Ledere
- Medarbeidere
- Privatpersoner

Jeg jobber både med en-til-en samtaler, teamarbeid og gruppeutvikling.

Innen idretten har jeg kunder fra sykkel, roing, fotball, hopp, ishockey, håndball, karate, alpint, basket, bordtennis, kickboksing, motocross, rallycross og langrenn.

Tidligere har jeg jobbet som sjef og drevet mitt eget firma innen salg og markedsføring til bedriftsmarkedet. Jeg har hatt ansvar for opplæring av selgere i elleve år. Jeg har også erfaring som karriereveileder.

 

 

Referanser

Caroline, Statkraft - ""Det har vært motiverende og givende å få coaching hos Espen. Han ser deg og dine utfordringer, fokuserer på løsninger. Løsningene er ikke noe revolusjonerende nytt, men heller små endringer av tankemønster. Disse små endringene skaper resultater som kan løse akkurat ditt problem. Jeg kan absolutt anbefale disse veiledningstimene." "  Les mer  Les mindre

Camilla - ""Etter at jeg tok kontakt med Espen har jeg fått god coaching til å akseptere livssituasjonen min, se på omveier som veien til målet og vite at jeg er bra nok. Jeg har blitt mer avslappet og lært å se det positive i ting. Da jeg hadde et ønske om å slutte med utdanningen hjalp Espen meg med å se hvor verdifull og viktig utdanningen min er for å nå målet mitt. Jeg er nå tilstede, motivert til å nå målet og mer bevisst på at jeg er bra nok. Jeg er veldig takknemlig for at jeg tok steget til coaching hos Espen.""  Les mer  Les mindre

Thomas - ""Jeg har lært at det fungerer å skrive ting ned på papiret for å konkretisere det man ønsker å jobbe med. Sette seg delmål underveis har vært noe som har fungert veldig bra. Det å rose seg selv er også en fin måte for å kunne trekke ut det mest positive i en hektisk hverdag. Det å få så god kontakt og kunne stole på en fremmed person etter allerede første møte er ikke noe som er gitt. Med andre ord, Espen er en person og har en fremtoning som er lett å like, er tillitvekkende og profesjonell. Med sitt rolige vesen og måte å spørre på kom vi sammen frem til gode ting å ta tak i. Målet mitt var å få seg ny jobb, og det klarte jeg.""  Les mer  Les mindre

Tone - ""I en lang periode har jeg vært misfornøyd med livssituasjonen min uten å vite helt hva jeg kan gjøre for å endre på situasjonen. Espen hjalp meg med å se ting klarere og sette livet mitt i perspektiv. Sammen fant vi ut av hva jeg egentlig ville gjøre. Jeg har virkelig fått livsgnisten tilbake, og ikke minst troen på meg selv igjen! Neste gang utfordringene melder seg vet jeg hvem jeg skal ringe. Tusen takk Espen!""  Les mer  Les mindre

Ellinor, leder - ""Espen hjalp meg til å finne de viktige perspektivene i livet. Han gav meg styrke til å sette grenser og «hjemmelekser» som varer livet ut. Fokuset ble flyttet fra alt det håpløse til å finne muligheter og verktøy som gir mening.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer