Erik J Mikkelsen - - GoMentor
Erik J Mikkelsen -

Erik J Mikkelsen

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Erik J Mikkelsen -

Beskrivelse

 

Dagens digitale samfunn er over oss. Dette gir seg utslag i raske endringer, og skaper usikkerhet til både bedrifter, gründere, ansatte, studenter og skoleelever og mennesker generelt.

 

Mange oppfatter at livene endres fort, og at man ikke helt henger med.  Hva kan jeg? Hvilke erfaringer har jeg? Hvilken opplæring og utdannelse må jeg ha og ta for å nå mine mål? Og ikke minst hvorledes påvirker dette oss i privatlivet.

 

Kanskje er du eier av en bedrift, gründer eller leder og har utfordringer med å få oversikt?

Kanskje det er utfordringer med fremdrift eller man mister fokus på arbeidsoppgavene, og man kommer ikke videre...?

 

Kanskje det vurderes endringer i bedriften eller i bemanningen, og hvor man ønsker å få gjennomført prosessene mest mulig smidig for alle parter, dvs. som eier, gründer, leder og ansatt.

 

Kanskje det er så enkelt at uansett om man er Eier, Gründer, Leder eller Ansatt, at man følelsesmessig står alene, og trenger en samtalepartner for å få belyst hva du vet, vite hva du vil og vite hvor du skal?

 

Min styrke som coach ligger da nettopp i det å få enkelt personer / team til å åpne opp for å se – lengre, bredere og dypere.

 

Når du ser tydelig hvor du vil; hvem du er; hva som er viktig og hvilke ressurser du har, kommer energien og handlingene som gjør at visjonen blir virkelig, og beslutninger kan tas.

 

Min anbefaling er å avtale en fremdriftsløp, hvor jeg som coach kan følge deg og dine mål hele veien til målet.

 

Et positivt menneskesyn ligger til grunn for alt jeg gjør. Jeg tror at alle selv har løsningene på det de ønsker å oppnå. Min jobb som coach er gjennom samtaleteknikker, kraftige spørsmål og aktiv lytting, være med på å avdekke disse. Selve coachingen er en 100% konfidensiell, kundefokusert samtale , og er en forandringsprosess hvor du som Eier, Leder, Gründer, Team, Ansatte, Student og Skolelev er ansvarlig for din egen utvikling og suksess.

 

Din Fremtid eies og drives av Erik J Mikkelsen.  Erik har betydelig erfaring fra Bank- og Forsikring, og har erfaring fra salgslederfaget og i kommunikasjon med både store og mindre grupper.  Erik har hatt ulike kurser og opplæring i salg, økonomi og forsikringsfag. Videre har Erik lang erfaring fra toppidrettsmiljøet, både som spiller og trener. Erik har også mange års erfaring fra styrearbeid, både som styreleder og styremedlem.

 

Formell bakgrunn er økonomistudier ved Handelshøyskolen BI, Skatteetatskolen og Autorisasjon som Forsikringsrådsgiver. Coachutdannelsen er fra Erickson CoachingNordic, og er medlem av ICF Norge. 

 

DU er velkommen til å avtale en fremdriftsløp, hvor jeg som coach kan følge deg og dine mål hele veien til målet.

 

 

         

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer