Else-Karin Indergård - Coach - GoMentor
Else-Karin Indergård - Coach

Else-Karin Indergård

Coach

Videosamtale

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Personlig utvikling Jobbhindringer Stress Utbrenthet Negative tanker Nervøsitet/usikkerhet Dårlig selvfølelse søvnvansker Angst Depresjon Sykdom Smerte Else-Karin Indergård - Coach

Beskrivelse

Ønsker du å: 

 • leve livet med mer ro, trygghet og glede?
 • nå målene dine med større lekenhet og letthet?
 • bli kjent med dine iboende ressurser?
 • føler at du er god nok?
 • finne igjen din livsglede?

 

 Jeg er opptatt av at du er du og ingen andre. I samtalene ønsker jeg å fokusere på det friske og at du hele tiden gjør så godt du kan ut i fra det som er gitt deg i enhver situasjon på det gitte tidspunktet. Jeg er en omsorgsfull person som ønsker å gi deg godfølelse i samtalen og å bidra til at du kan få dypere kontakt med potensialet som bor i deg.

 

 

Hva skjer i samtalen med meg?

I første uforpliktende samtale avklarer vi hva du er opptatt av og om jeg eventuelt vil være rett person for deg.  Om vi starter ett samarbeid vil samtalen vare ca. 1 time per gang. Jeg vil sende en epost mellom hvert møte for å høre hvordan det går med deg. Det vi snakker om forblir i rommet. 

 

Som din Coach handler det om å vise deg vei i ønsket retning. Min jobb er gjennom dialog og spørsmål å hjelpe deg å hente fram svarene i deg selv. Gjennom refleksjon, historier og metaforer kan jeg peke deg i en retning mot nye innsikter hos deg selv som åpner opp for å se nye løsninger der du opplever å stå fast.

 

Du må være villig til å være åpen og ærlig med deg selv for å oppnå endring.

 

Mitt ønske er at vår samtale etterlater en godfølelse med tro på at endring kan skje.

 

Jeg har særlig kompetanse innenfor:

 

 • veiledning rådgivning og coaching innenfor yrkesrehabiliterring studenter med psykiske lidelser på høgskole / universitetsnivå
 • karriererådgivning
 • dårlig selvfølelse/selvtillit
 • psykiske problem
 • rus
 • dårlig fysisk helse, smerter
 • opplevelser av å ikke bli møtt/sett av hjelpeapparatet
 • liten tro på seg selv, usikkerhet og redsel for å ikke få til

 

Om meg:

Jeg er 49 år og bor i Trondheim med samboer og to barn. Barna er mine gode læremestere i livet. Er utdannet sosionom, har videreutdanning i coaching og karriererådgivning. Jeg har selv hatt en reise i min egen utvikling da jeg for 7 år siden møtte den såkalte veggen og ble syk og utmattet. Jeg har fått kjenne på hvordan det er å trenge hjelp selv og har lært mye i prosessen med å komme tilbake til ett bedre meg. Summen av mine jobbmessige og personlige erfaringer vil være en ressurs og jeg vil kunne tilby en relasjon som skaper rom for utvikling og vekst. 

 

 

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

 

 

 

 
 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer