Ellinor Halle - Psykoterapeut - GoMentor
Ellinor Halle - Psykoterapeut

Ellinor Halle

Psykoterapeut

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi 650 kr. Avtal tid

Individualterapi trygdede 450 kr. Avtal tid

Veiledning 650 kr. Avtal tid

Veiledning i grupper 650 kr. Avtal tid

Veiledning i grupper for trygdede 450 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 40 03

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Individualterapi trygdede (GoMentor videosesjon) 450 kr. Avtal tid

Veiledning (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 40 03

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ellinor Halle - Psykoterapeut

Beskrivelse

Individualterapi

Den første gangen du kommer til meg vil jeg starte med å stille deg noen spørsmål. Dette gjør jeg for å forstå hva det er du har behov for hjelp til, samt for å bli kjent med deg.

Du er velkommen til også å stille meg spørsmål.

 

Det er viktig at kjemien mellom oss stemmer og at det oppleves riktig for deg å fortsette hos meg. Jeg tar alltid utgangspunkt i hva det er du ønsker å bringe inn til timen. Det er deg og dine behov som står i sentrum. En terapitime er en klokketime (60minutter). I begynnelsen er det vanlig med en terapitime pr. uke. Har du andre ønsker enn dette, tilpasser jeg meg. Maks lengde på en sesjon er 1.5 time.

 

Metoden og teknikkene som brukes, vil variere i forhold til ditt ønske og din prosess.

 

Min bakgrunn

Jeg er diplomert samtaleterapeut fra Psykosyntesinstitutet i Gøteborg. Mitt arbeid med klienter baserer seg på bred livserfaring både som klient, som deltager i livets skole samt utdannelsen i psykosynteseterapi og min tilleggsutdannelse som klinisk veileder.

Utdannelsen i psykosynteseterapi omfatter 5 års psykoterapi- studium ved Psykosynteseinstituttet i Gøteborg. Jeg har hatt klienter siden 2008. 

Jeg er i utgangspunktet økonom med lang erfaring fra reiselivet som systemkonsulent og kursholder.

 

Livserfaring

Som så mange andre, har også jeg gått en lang vei i livet. Jeg vurderte å avslutte livet da jeg var 27 år, men fant ut at jeg først måtte finne hva meningen med livet var- om det overhodet hadde noen mening. Heldigvis så fant jeg den meningen livet har for meg. Dette har båret meg på den kronglete veien mitt liv har vært frem til en alder av 40 år. Da fant jeg en psykosynteseterapeut som møtte meg på en slik måte jeg trengte å bli møtt for å bli hel igjen. Endelig skjønte jeg at min verden bestod av andres og mine egne følelser. Jeg var supersensitiv og var nødt til å finne ut av hvem jeg var, samt bruke teknikker for å komme hjem til meg selv.


Jeg har også kjent på smerten av å ikke bli sett eller møtt innenfor psykiatrien. Jeg har erfart hvordan medisinene påvirker oss og valgte å finne veien hjem til meg selv uten piller. Noen ganger er dessverre også medisin nødvendig, men heldigvis ikke for meg. Denne reisen har jeg klart takket være fantastiske psykosynteseterapeuter samt utdannelsen i Psykosynteseterapi. Jeg har fått livet og gleden tilbake. Det kan ikke beskrives med ord.


Min interesse for kulturer og mennesker har ført meg over store deler av verden. Dette har gitt meg uendelig mye, samt en stor respekt for at hvert individ har sin reise og at ingen reise er lik.


Jeg driver regelmessig på med qigong og meditasjon / mindfullness.

 

Velkommen til meg!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer