Ellinor Halle - Psykoterapeut - GoMentor
Ellinor Halle - Psykoterapeut

Ellinor Halle

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ellinor Halle - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.


Individualterapi

Den første gangen du kommer til meg vil jeg starte med å stille deg noen spørsmål. Dette gjør jeg for å forstå hva det er du har behov for hjelp til, samt for å bli kjent med deg.

Du er velkommen til også å stille meg spørsmål.

 

Det er viktig at kjemien mellom oss stemmer og at det oppleves riktig for deg å fortsette hos meg. Jeg tar alltid utgangspunkt i hva det er du ønsker å bringe inn til timen. Det er deg og dine behov som står i sentrum. En terapitime er en klokketime (60minutter). I begynnelsen er det vanlig med en terapitime pr. uke. Har du andre ønsker enn dette, tilpasser jeg meg. Maks lengde på en sesjon er 1.5 time.

 

Metoden og teknikkene som brukes, vil variere i forhold til ditt ønske og din prosess.

 

Min bakgrunn

Jeg er diplomert samtaleterapeut fra Psykosyntesinstitutet i Gøteborg. Mitt arbeid med klienter baserer seg på bred livserfaring både som klient, som deltager i livets skole samt utdannelsen i psykosynteseterapi og min tilleggsutdannelse som klinisk veileder.

Utdannelsen i psykosynteseterapi omfatter 5 års psykoterapi- studium ved Psykosynteseinstituttet i Gøteborg. Jeg har hatt klienter siden 2008. 

Jeg er i utgangspunktet økonom med lang erfaring fra reiselivet som systemkonsulent og kursholder.

 

Livserfaring

Som så mange andre, har også jeg gått en lang vei i livet. Jeg vurderte å avslutte livet da jeg var 27 år, men fant ut at jeg først måtte finne hva meningen med livet var- om det overhodet hadde noen mening. Heldigvis så fant jeg den meningen livet har for meg. Dette har båret meg på den kronglete veien mitt liv har vært frem til en alder av 40 år. Da fant jeg en psykosynteseterapeut som møtte meg på en slik måte jeg trengte å bli møtt for å bli hel igjen. Endelig skjønte jeg at min verden bestod av andres og mine egne følelser. Jeg var supersensitiv og var nødt til å finne ut av hvem jeg var, samt bruke teknikker for å komme hjem til meg selv.


Jeg har også kjent på smerten av å ikke bli sett eller møtt innenfor psykiatrien. Jeg har erfart hvordan medisinene påvirker oss og valgte å finne veien hjem til meg selv uten piller. Noen ganger er dessverre også medisin nødvendig, men heldigvis ikke for meg. Denne reisen har jeg klart takket være fantastiske psykosynteseterapeuter samt utdannelsen i Psykosynteseterapi. Jeg har fått livet og gleden tilbake. Det kan ikke beskrives med ord.


Min interesse for kulturer og mennesker har ført meg over store deler av verden. Dette har gitt meg uendelig mye, samt en stor respekt for at hvert individ har sin reise og at ingen reise er lik.


Jeg driver regelmessig på med qigong og meditasjon / mindfullness.

 

Velkommen til meg!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer