Elisabeth Moen - Sexolog - GoMentor
Elisabeth Moen - Sexolog

Elisabeth Moen

Sexolog

Slemmestad

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individual samtale 700 kr. Avtal tid

Parsamtaler 1.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

32 99 30 14

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Sexolog/ Sexologisk rådgivning Seksualitet er en viktig del av å være et helt menneske, fysisk, psykisk, sosialt og åndelig. Mange mennesker har spørsmål som Elisabeth Moen - Sexolog

Beskrivelse

Hva er jeg opptatt av når jeg jobber?

Seksualitet er en viktig del av å være et helt menneske, fysisk, psykisk, sosialt og åndelig. Mange mennesker har spørsmål som angår seksualitet, eller behov for å snakke med noen.Kanskje har du tenkt en stund at du skal søke hjelp, men gruet deg for å ta steget? Jeg er vant til å snakke med mennesker om dette temaet, så de spørsmål, tanker og følelser du sitter med kan du trygt dele med meg. Jeg har taushetsplikt og følger etiske retningslinjer utarbeidet av NACS (Nordic assosiation for clinical sexology).

 

 Hos meg kan du også snakkes om:

 • Smerter ved seksuell aktivitet
 • Tenningsmønstre , fantasier
 • Kjønn, kjønsinkongruens
 • Orgasme problemer
 • Seksuelle hjelpemidler
 • Seksualitet i ulike alder og livsfaser
 • Seksuellorientering
 • Seksualitet og relgiøsitet
 • Problematisk seksuell adferd
 • Hvordan leve ut sin seksualitet
 • Skam

En sexologisk rådgiver har erfaring med å møte ulike sider av seksualitet.Når du eller dere kommer til meg, snakker vi  sammen, kartlegger  og finner sammen ut mulige løsninger og veier videre. 

De som tar kontakt med meg er ofte enkeltpersoner som har et ønske om å etablere eller reetablere et godt forhold til sin egen seksualitet, eller par som ønsker hjelp i sitt parforhold og seksualitet. Målgruppe er alle kjønn,aldre og livsfaser. 

Om meg og min tilnærming:

Jeg er utdannet sykepleier i 1998 og har erfaring i å møte og snakke med mennesker i ulike livsfaser, aldre og samlivsformer.  Jeg har videre utdanning i sexologi fra Universitetet i Agder.

Det er viktig for meg at du føler deg sett og respektert og at du opplever at det er rom for de tema du ønsker å ta opp, enten du kommer alene eller som par. 

 

Utgangspunktet er samtale hvor vi etterhvert kan ta i bruk teknikker/ øvelser (hjemmeøvelser) som er relevant i forhold til aktuell problemstilling. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer