Elisabeth Helene Sæther - Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Elisabeth Helene Sæther - Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Elisabeth Helene Sæther

Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Driver firmaet I RELASJON, jobber som coach, veileder og gestaltterapeut MNGF. Jobber også med parterapi, gruppeterapi og gruppeveiledning. Elisabeth Helene Sæther - Coach, Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GOMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor . 

OM MEG

Jeg driver egen praksis og jobber som coach, veileder og gestalt-psykoterapeut. Fra tidligere er jeg utdannet lærer, med fordypning fysikk/kjemi. Jeg har en femårig coachutdanning fra Juno kommunikasjon, i tillegg til en veilederutdanning i drømmearbeid fra Høvik kurssenter. Studerte Psykosyntese (transpersonlig psykologi) i to år ved Norsk Institutt for Psykosyntese og tok en påfølgende fireårig psyko-terapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole. Har tatt etterutdanning og veilederutdanning for gestaltterapeuter og er godkjent veileder MNGF og tar andre gestaltterapeuter i veiledning. Veileder også studenter ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole. Fra tidligere har jeg internasjonal toppidrettserfaring innenfor formasjonshopping (fallskjerm). Landslaget i Norge var tidlig med å sette norsk hoppsport på kartet i internasjonale konkurranser og vi gikk innovative og kreative veier som team.

Har jobbet for meg selv i hele mitt voksne liv, utenom 4 år i Sør-trøndelag fylkeskommune som kommunikasjonsrådgiver og utviklingsagent. All utdannelse utenom lærerutdanningen er tatt som deltid ved siden av egen praksis. 

Jeg satt som leder i Norsk Gestaltterapeut Forening i to år. Sitter i redaksjonskommiteen for magasinet GESTALT på fjerde året.
Jeg holder kommunikasjonskurs, ryddekurset "et rent og ryddig liv", parkurs og drømmekurs. 


HVORDAN JOBBER JEG?

Jeg er opptatt av relasjoner og at vi er hele mennesker med tanker, følelser og kropp. Som coach og terapeut er jeg verken objektiv eller nøytral, men villig til å gå deg i møte i et DU - JEG forhold. Dette betyr at jeg selvfølgelig også bearbeider egne opplevelser for å være tilgjengelig og oppmerksom på dine behov.

 

Jeg tror at bevissthet og erkjennelse om meg selv skjer i øyeblikket, og i situasjoner der jeg tør by på meg i møte med deg! Jeg er opptatt av hvordan vi gjør det sammen og hva du og jeg blir oppmerksomme på her og nå. I hovedsak bruker jeg meg selv, men tyr også til forskjellige metoder som bevisstgjør tanker, følelser og kropp.

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer