Elin Thorsen - Coach - DNCF sertifisert coach, Traumeterapeut, Veileder

Elin Thorsen

Coach - DNCF sertifisert coach, Traumeterapeut, Veileder

Haugesund, Sandnes, Online

6 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching / veiledning / støttende samtale 800 kr. Avtal tid

Pris oppgitt er uten merverdiavgift. Dersom temaet er helserelatert er det fritak for mva, da jeg er registrert Helsecoach DNCF. Alle andre tema har et pristillegg på 25 % mva. 

Veiledning av familier, fosterhjem, beredskapshjem, avlastningshjem, tilsynsfører. 1 200 kr. Avtal tid

 1 time kjøring hver vei er inkludert i pris.Stress-, sjokk-, traumer: stabilisering og regulering 800 kr. Avtal tid

Behandlingen må tilpasses hver situasjon. Tidsbruken kan derfor variere fra minimum 45 til maksimum 90 minutt. 

Coaching / veiledning / støttende samtale - ungdom & trygdede 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 88

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching / veiledning / støttende samtale 800 kr. Avtal tid

Veiledning av familier, fosterhjem, beredskapshjem, avlastningshjem, tilsynsfører. 1 200 kr. Avtal tid

Coaching / veiledning / støttende samtale - ungdom & trygdede 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 88

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Informasjon om flytting av kontor: Jeg har i 5 år hatt kontor i Kopervik på Karmøy. Jeg flytter kontoret i august 2017  og åpner i Haugesund og Sandnes fra september, og vil pendle mellom disse byene. Velkommen ! 

Vennlig hilsen Elin 

-----------------------------------------

Klar til å satse?

Nysgjerrig på dine muligheter?

Moden for forandring ?

Ønsker du å skape overskudd til hverdagene ? En vei å gå er å øke din opplevelse av nærvær til det gode i livet, aksept for det du ikke kan gjøre noe med og kraft til å forandre det som er mulig. Det er mitt mål å bidra til at du finner din vei.  Jeg tenker på meg selv som en PerleDyrker , HjelpeKunstner og Seriøs Oppmuntrer - med fokus på naturlig heling og sunn omstilling. Jeg vet av erfaring og kunnskap at vi alle bærer evne og ferdigheter til omstilling, forandring og vekst i oss. Kanskje kan min verktøykasse interessere deg ? I mer enn 25 år som profesjonell støttespiller og samarbeidspartner har jeg delt min kjærlighet til livet med små og store mennesker og bidratt til endring og utvikling.  Jeg har samarbeidet med mennesker i alle livssituasjoner og med små og store organisasjoner. Du kan stole på at jeg bryr meg, og jeg bryr meg om. Egentlig er vi ganske like vi mennesker. Vi trenger alle å erfare at livet er meningsfullt, forståelig og håndterbart. Vi trenger gode andre, og hverandre.  Gjennom å styrke vår helse og trivsel kan vi utløse uante mengder mot, kraft og glede i livet. Skal vi ta en uforpliktende prat for å sjekke om du kan ha bruk for akkurat meg ?  

Helse- Livs- og Bedrifts Coaching

Som NLP Coach kan jeg hjelpe deg;

 • når du ønsker bedre balanse i hverdagen, bedre tidsstyring, større ro og tilfredshet.
 • når du føler deg fanget i vaner og uvaner, biter deg selv i halen.
 • når du vil ha hjelp til å lykkes med det du holder på med, bli bedre kjent med dine sterke sider, yte max!
 • når du ønsker å sette ord på håp, lengsler og  drømmer, reflektere rundt hva som er viktig i livet, få ny innsikt.
 • når du vil endre kurs og er villig til å investere i forandring.
 • når du vil bli utfordret til å tenke nye tanker, sprenge grenser, komme ut av komfortsonen.
 • når du ønsker å fokusere på friskfaktorer i livet, eller å leve bedre med kronisk sykdom.

Jeg coacher på områder som personlig vekst, helse, verdier, ledelse, team,  jobb, karriere, mål og resultater, relasjoner, familie, venner, barn, foreldre, læring. 

Bruken av coaching øker i samfunnet. Coach er ikke en beskyttet tittel. Tittel DNCF sertifisert coach viser at coach har en coachbakgrunn som følger Norsk Bransjestandard for coaching og tittel oppnås først etter bestått ekstern sertifisering via Den Norske CoachForening.

Coaching er blitt anerkjent som en helsefremmende behandlingsform. Som Registret Helsecoach DNCF tilbyr jeg helserelatert coaching som er fritatt for mva. 

 Veiledning

Jeg tilbyr veiledning innen helsefremmende psykososialt arbeid. 

 • Prosessveiledning - for ansatte innen barnevern, sosialt arbeid, helse. 
 • Veiledning og behandling - av fagpersoner utsatt for trusler, utagering, vold og andre dramatiske hendelser.
 • Familieveiledning.
 • Motiverende samtaler - med barn og ungdom.
 • Veiledning og trening - av foreldre i fosterhjem og beredskapshjem med krevende omsorgsoppgaver. Avlastningshjem og tilsynsførere. 

Støttende samtaler 

Jeg tilbyr støttende, gode samtaler for deg som vil hente hjelp utenfor det offentlige hjelpeapparatet. Støttende samtaler kan hjelpe voksne, ungdom, barn, par og familier gjennom kriser, sorg og konflikter.

Behandling av stress, sjokk og traumer

Jeg tilbyr varsom stabilisering og regulering av nervesystemet og avspenning i muskulatur, etter overbelastende livshendelser. Kanskje har du nettopp gått gjennom en traumatisk opplevelse og kjenner på ulike reaksjoner, kanskje har du levd lenge med ettervirkninger fra traumer og er blitt utmattet eller syk. De terapeutiske metodene jeg bruker er skånsomme og kroppsorienterte;  Somatic Experiencing (SE) og Tension and trauma releasing exercises (T.R.E).   

SE handler om hvordan du forløser stress og traumatisk angst gjennom å bruke kroppens evne til å regulere seg selv. Målet er å få lettere tilgang til egne ressurser, trygghet, glede og mer energi. Når du gir deg selv muligheten til å bearbeide sjokk og traumer, kan du gjenvinne energi, livsglede og overskudd til å komme videre i hverdagen og livet. Behandlingen gjennomføres med 1:1 samtaler, støttende berøring (etter avtale)  og  oppmerksomhetstrening.

T.R.E benyttes i behandling av spenning i dyp muskulatur. Metoden er basert på kroppens egne mekanismer for avspenning og gjøres gjennom å tilrettelegge for skjelveresponsen i muskultaturen. T.R.E kan også med fordel læres og brukes av alle som arbeider innen yrker med høyt stressnivå. 

Ved ulike typer stressbelastninger i livet mobiliserer kroppen musklene som et verktøy til å beskytte seg. Denne mekanismen kan lett sette seg som et mønster hos oss, selv når situasjonen er over. Spenninger i muskulatur kan gi ulike reaksjoner som ryggsmerter, smerter i andre muskler og ledd, søvnløshet, hodepine, uro og angst, begrenset bevegelighet, mage/tarm problematikk og mye annet. 

Passion4life; kurs, foredrag, trening

Jeg underviser i helsefremmende, stressregulerende trening som Qi gong og Oppmerksomt nærvær/mindfulness; du finner åpne kurs under mine eventer. Jeg skreddersyr også foredrag og kurs  på bestilling. 

Hvordan jobber jeg?

Det aller viktigste for meg er at vi får kontakt, bygger en relasjon og finner en plattform for gjensidig tillit og respekt. Jeg arbeider med hjertet, og er opptatt av å finne ressurser, sammenhenger og tenke helhet. Jeg har lang erfaring og kunnskap i å håndtere krevende situasjoner og overbelastninger som omstilling, konflikt, stress og traumer. Jeg kan også arbeide akutt ved kriser og når krevende situasjoner oppstår. 

Jeg tilbyr å være en samtalepartner som bidrar til at livet og arbeidslivet blir mer meningsfullt, forståelig og håndterbart. Jeg kan lære bort verktøy som gir deg mulighet til å bli bedre kjent med deg selv, dine nærmeste og dine kolleger. Metoder som gir deg mulighet til å regulere deg selv bedre i krevende situasjoner, som utløser vår iboende evne til å reparere og styrke oss selv og hverandre. Metoder som skaper forståelse, medfølelse og selvmedfølelse. Og godt humør. 

I arbeid med team, grupper og organisasjoner er jeg opptatt av hvordan få folk til å virke på sitt beste, sammen samtidig og i samme retning (inspirert av Internasjonalt Institutt for Seriøs Oppmuntring, iiso.no) 

Min bakgrunn

 • Egen praksis siden 2004. Coaching av private kunder, bedriftskunder, prosjekt i småsamfunn. 
 • Rundt 20 års erfaring som veileder for miljøterapeuter på barnevernsinstitusjon, fosterforeldre og familier med tiltak innen barnevernet. Både veiledning på fag/yrkesutøvelse/barns behov og organisasjonsutvikling/lagarbeid. Også erfaring fra veiledning av omsorgspersoner for enslige, mindreårige flyktninger. 
 • Sosionom, eksamen fra Diakonhjemmets høgskole i Oslo 1997.
 • Livs – & Bedriftscoach, utdannet og sertifisert ved Ålreit Institutt 2008. Medlem av Den Norske Coach forening, DNCF.
 • Registrert Helsecoach DNCF. Registrert i Alternativregisteret i Brønnøysund. 
 • Diplomert NLP Masterpractitioner som en del av coach-utdanningen.
 • Autorisert i bruk av JTI; Jungs Type Index og Teamkompasset av Optimas Organisasjonspsykologene 2008.
 • Jeg ble i 2013 godkjent TRE level 1 instruktør. 
 • Ferdig utdannet terapeut i Somatic Experiencing, oktober 2015. 3 års videreutdanning med spesialisering i stabilisering og regulering av personer med traumetilstander. Utdanningen er godkjent av psykologforeningen. 
 • Instruktør i Qi Gong og Oppmerksomt Nærvær/Mindfulness

 

 Ta kontakt

Ønsker du å avtale en tid kan du klikke på "Kontakt meg" og ringe meg på eller sende meg en melding via kontaktskjemaet.

Dersom du allerede nå ønsker å forespørre om tid, kan du klikke på "Avtal tid" ovenfor. Jeg vil da svare deg og gi deg alternativer om ditt tidspunkt ikke passer. 

Referanser

Ivar Haugstad, Sosialantropolog / "FastAntropolog" - "Når jeg ser tilbake på 2013 er det nesten uvirkelig hvor mye jeg har lært og erfart gjennom å jobbe sammen med deg, Elin. Jeg vil gjerne trekke frem din tilstedeværelse i ulike sosiale situasjoner som en stor kilde til inspirasjon. Du er knakende dyktig til å lese, tolke og tilpasse ! Ikke bare er du dyktig, men du byr også på! Du gjør folk rundt deg gode. Takk for et fabelaktig samarbeid. Gleder meg til neste korsvei. ( Ivar Haugstad, Tom Åge Myhren og jeg vant et anbud og gjennomførte et oppdrag for Tinglysingen/Kartverket) "  Les mer  Les mindre

"Vibeke" - "Min opplevelse av coaching: Jeg kjente mye indre stress, følte meg overveldet og trengte sårt sortering og struktur i tanker og handling. Coaching med Elin hjalp meg å se hva som gjorde meg stresset, for så å ta tak i - og fokusere på hva som betydde mest for meg i livet. Coachingen satte i gang en prosess som førte meg til en beslutning, et valg - som nå gjør at jeg føler meg lettet og mer innsiktsfull med hensyn til hva jeg ønsker å prioritere i fremtiden. Elin som coach oppleves trygg, blansert, interessert og dyktig! Anbefales !"  Les mer  Les mindre

"Kari"  - "Jeg er en dame i femtiårene som var kommet til et punkt i livet mitt hvor det var behov for endringer. For meg var det vanskelig å gjøre det alene, så jeg søkte hjelp hos Elin. Hos henne ble jeg sett, hørt og forstått. Hun lyttet til meg, veiledet meg, coachet meg, alt etter hvor jeg var. Gjennom hele tiden hadde jeg fremgang i min egen prosess. Er veldig godt fornøyd. Kan trygt anbefales. "  Les mer  Les mindre

Svein Axel Johannessen, Daglig leder - "Takk for ei strålende helg på Røvær. Ønsker bare å meddele svært gode tilbakemeldinger på sekvensen din, har fått mange tilbakemeldinger både i fellesskap og individuelt om at du traff med budskapet. ( Oppdraget var 3,5 time innføring i mindfulness / oppmerksomt nærvær, for bedrift. )"  Les mer  Les mindre

Johanne Fjelde, Fostermor / Sosialantropolog - "Jeg har hatt enormt stort utbytte av å bruke Elin som veileder, både i jobbsammenheng og som fosterhjemsveileder. Hun viser dyp forståelse for de utfordringene jeg møter på underveis og evner å veilede meg på en slik måte at jeg føler meg både tryggere og mer kunnskapsrik i jobben jeg skal utføre videre. Med sin brede yrkeskompetanse og livserfaringer gir hun mye av seg selv, uavhengig av hva jeg trenger støtte og veiledning på. Det at hun har egenerfaring fra mange ulike roller og posisjoner i arbeidslivet gjør også at hun evner å skifte perspektiver alt etter hva som vil styrke og opplyse meg. Hennes ekthet, tilstedeværelse og kompetanse på og i menneskemøter er helt unik, og hun har bred kompetanse på traumeforståelse, og selv- og samregulering. Hun har alltid mer kunnskap og fagstoff på lager om jeg ønsker å fordype meg i et tema. Jeg vil gi henne mine varmeste anbefalinger som veileder. "  Les mer  Les mindre

Inger Elise Kalleklev, Veileder /Barnevernspedagog - "Jeg har vært så heldig å ha Elin som veileder gjennom flere år som barnevernspedagog og veileder. Fra første møte med Elin opplevde jeg en varme, og en unik vilje og evne til å ville forstå, sette seg inn i problemstillinger såvel som følelser knyttet til dette. Hun har en unik evne til å være tydelig, støttende og at en sammen kommer til gode løsninger som en selv opplever å være "eier" av. Min erfaring er at hun er en godt kvalifisert coach og veileder som får fram det beste/potensialet i mennesker. Hun har et stort repetoar av ulike metoder og er god på å finne fram til den riktige tilnærmingen til den aktuelle problemstillingen og personen det gjelder. Det har vært til stor hjelp og utvikling for meg å kunne benytte meg av Elin sin kompetanse, både på et faglig og et personlig nivå. Jeg kan gi min absolutte anbefaling. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.