Eileen Ystheim - Coach - GoMentor

Videosamtaler

Human Design Coaching (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Dette er for deg som allerede har hatt en personlighetsreading hos meg, og du ønsker støtte og veiledning til hvordan du kan begynne å leve etter ditt design.

Human Design Personlighetsreading (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Det er svært viktig at du sender meg følgende når du bestiller:

- Fødselsdato

- Når på døgnet du ble født

- Hvor du ble født (by/land)

- Hvis du har noe spesifikke spørsmål 

Legg ved informasjonen i bookingboksen.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du hjelp til å finne deg selv? Jeg tilbyr Human Design reading + coaching til deg som søker balanse i hverdagen og vil finne ditt livsformål. Eileen Ystheim - Coach

Beskrivelse

Jeg tilbyr Human Design personlighetsreading + coaching til deg som trenger en ny retning i livet. Human Design er mer enn bare en slags personlighetstest – det er et verktøy for å forstå ditt livsformål og hvordan leve i harmoni med deg selv og andre. 


Human Design kan hjelpe deg som føler deg:

 • Føler at du ikke passer inn
 • Sliten
 • Leter etter ditt livsformål
 • Ubalansert
 • Rådvill
 • Stresset
 • Utbrent
 • UsikkerHva er Human Design?

Human Design er en blanding av kvantefysikk, astrologi, Chakra systemet, Kabbalah og Yijing. Det er en personlighetsreading som viser hva som er dine styrker, hvor du er mest sårbar, livsformål, hvordan leve i harmoni med energiene dine, hvordan ta avgjørelser og hvordan navigere livet ditt.

En reading legger et solid fundament for videre coaching. Jeg bruker en blanding av EFT, meditasjon, journaling og selvutforsking for å hjelpe deg med å finne balanse i hverdagen og nå dine mål.Litt om meg

Jeg er en nyutdannet coach som har studert Human Design i snart to år. Jeg holder også på å utdanne meg til livscoach, og jeg ønsker på sikt å kombinere de to retningene. For øyeblikket hjelper jeg mennesker som føler seg utbrent og trenger en ny retning i livet ved å tilby reading og coaching basert på Human Design.

Jeg er selv høysensitiv og opplevde å bli utbrent i 20-årene. Det var først når jeg forstod at jeg levde helt stikk i strid med mitt energi- mitt Human Design - at brikkene begynte å falle på plass. Nå brenner jeg for å hjelpe andre med det samme.


Du er hjertelig velkommen!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.