Edyta Gudbrandsen - Psykoterapeut, Veileder

Edyta Gudbrandsen

Psykoterapeut, Veileder

Bergen

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi pakkepris for 5 x 60 min 3 800 kr. Avtal tid

Gruppeterapi pakkepris for 5 x 2 timer 3 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 28

56 99 90 28

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Terapeut med klinisk erfaring og fokus på ressurser. Bredt spektrum i forhold til metoder og stor engasjement. Depresjon, angst, krise, spiseforstyrrelser. Edyta Gudbrandsen - Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

Står du i en vanskelig situasjon, og ønsker hjelp til veien videre? Da kan det være nyttig med en nøytral samtalepartner, og jeg ønsker deg velkommen til terapi og veiledning.

 

Jeg er psykoterapeut med klinisk erfaring, stor engasjement og fokus på ressurser.
Jeg har solid bakgrunn, mye erfaring fra en rekke forskjellige problemstillinger og bredt spektrum i forhold til metoder.

 

Hvem passer terapien for? 

 

Jeg tar imot alle henvendelser, men har mest erfaring med:


Depresjon

Angst

Spiseforstyrrelser

Selvskading

Vold i nære relasjoner

Utbrenthet

Tilknytningsproblemer

Asperger´s Syndrom 


Jeg har tidligere arbeidet ved Distriktspsykiatrisk Senter, og har jobbet med psykiske lidelser som angst, depresjon, selvskading og spiseforstyrrelser. 

 

Om du sliter med noe av det over, eller behøver en samtalepartner til andre problemstillinger, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt. 

 

Metode

 

Metoden i terapien baserer seg på Kunst- og Uttrykksterapi. Du behøver ikke være utpreget kreativ for å ha god nytte av det. Metoden utforkser kreative og kognitive evner hos klienten, og er utbredt både i norsk helsevesen og internasjonalt. Fordi det noen ganger kan være vanskelig å sette ord på en problemstilling, gir terapiformen rom til å uttrykke seg på flere måter. Jeg skal sørge for at du blir hørt og ivaretatt i trygge omgivelser. 

 

Ta kontakt!

 

Jeg håper jeg kan hjelpe deg videre, og oppfordrer til å ta kontakt med meg. Jeg responderer raskt, og forhåpentlig kan vi finne et godt tidspunkt innen kort tid.

 


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.