Dorte Sulesund - Psykolog - GoMentor
Dorte Sulesund - Psykolog

Dorte Sulesund

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Dorte Sulesund - Psykolog

Beskrivelse

Hvorfor søke terapi?

Ditt utgangspunkt for å ønske terapi kan være av ulik art:

  • Vansker du har slitt med over tid
  • Kriser
  • Traumer
  • Utfordringer i parforhold
  • Et ønske om egenutvikling m.m.

Jeg har en sterk tro på at vi mennesker hele tiden kan utvikle vår evne til å oppleve og å handle, og slik finne konstruktive løsninger. Endringen handler blant annet om jakten på motivasjon og mot.

Dette kan periodevis være en krevende prosess, men egenutviklingsarbeid betaler seg i økt mestring, økt vitalitet og bedre selvivaretakelse.

Selv i arbeid med tunge problematikker er erfaringen at gjenopprettelse av optimisme og økt livskvalitet er mulig.

Om terapien skal være tidsavgrenset eller mer langvarig er noe vi finner frem til i et samarbeid.

Slik jobber jeg

I mitt samarbeid med deg som søker endring, tar jeg primært utgangspunkt i en psykodynamisk tenkning. Det vil si at fortiden farger dine tanker, handlinger og følelser. Disse faktorene kan komme på villspor i kritiske faser.

Med årene har jeg blitt inspirert av retninger som holder et godt fokus på motiverende aspekter ved vår tenkning og våre handlinger. Og - selv i et terapirom skal ikke humor undervurderes som redskap i endringsarbeidet – det er en frigjørende og skapende kraft.

Min bakgrunn

I 1997 ble jeg utdannet psykolog, og har vært spesialist i klinisk voksenpsykologi siden 2005. Det har vært viktig for meg å bygge opp en god bredde i forståelsen av de vanskeligheter vi mennesker kan møte på.

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer