PlanB Caroline Braathe - Psykolog

PlanB Caroline Braathe

Psykolog

Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualsamtale enkelttime 1 200 kr. Avtal tid

Individualsamtale dobbelttime 2 000 kr. Avtal tid

Individualsamtale pakke 10 timer 9 000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 4723961805

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

I blant kan man ha behov for bistand for å håndtere vansker og utfordringer. Det kan dreie seg om angst, depresjon, traumatiske erfaringer eller andre psykiske vansker. Eller det kan dreie seg om et ønske om å dele tanker og følelser knyttet til livet, med en profesjonell som tar seg tid til å lytte og utforske sammen med deg.

 

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Jeg har gjennom studiet og i arbeidslivet senere hatt et ekstra fokus på barn og familier, og de siste årene jobbet mye med foreldreveiledning, og hatt oppfølging av barn med kompleks problematikk. Parallelt har jeg hatt terapiforløp med voksne klienter.


Dersom du opplever at du strever på enkelte områder i livet, og at dette plager deg og går utover hverdagen din, håper jeg å kunne hjelpe deg. Enkelte ganger kan psykologiske vansker forsterke seg med tiden, og det kan være viktig og nyttig å få profesjonell hjelp.

 

Metode:

Jeg har erfaring fra arbeid med både barn og voksne, og er opptatt av å jobbe gjennom en terapeutisk relasjon bygget på tillit. Jeg jobber eklektisk og tilpasser terapien etter dine behov. Jeg benytter ofte elementer fra kognitiv atferdsterapi, narrativ terapi og emosjonsfokusert terapi. Jeg tilbyr individuelle samtaler og parterapi, hvor jeg tar utgangspunkt i din eller deres situasjon og det du/dere opplever å ha behov for hjelp.

 

Jeg tilbyr psykologisk behandling ved:

  • angst
  • depresjon
  • tvangstanker og tvangshandlinger 
  • traumatiske opplevelser
  • seksualitet
  • søvnproblemer
  • skolevegring
  • vansker i parforhold
  • vansker i familiesamspill


Velkommen til meg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.