Camilla Eek Torrissen - Gestaltterapeut - GoMentor
Camilla Eek Torrissen - Gestaltterapeut

Camilla Eek Torrissen

Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Trenger du noen å snakke med om store eller små utfordringer i livet? Camilla Eek Torrissen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING


TRENGER DU NOEN Å SNAKKE MED OM SMÅ ELLER STORE UTFORDRINGER I LIVET?

  • Strever du i relasjoner?
  • Synes det er vanskelig å sette grenser for deg selv?
  • Kjenner du deg nedstemt, sliten eller utbrent?
  • Kjemper du med spørsmål rundt tro/tvil?
  • Har du uheldige erfaringer med deg i livet, som preger deg i dag?

Av egen erfaring vet jeg hvor viktig det er å ha noen å snakke med når livet kjennes tungt. Jeg vil lytte til deg, se deg og møte deg akkurat der du er i livet ditt. Jeg ønsker å støtte deg i din utvikling, og være en trygg samtalepartner for deg. 


OM MEG

Jeg er har avsluttet et 4-årig gestaltterapistudie ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg er utdannet lærer, og har mange års erfaring fra pedagogisk arbeid i skolen. Som lærer er jeg opptatt av å se og møte hver elev med respekt og omtanke, og tenker at relasjonen lærer-elev er helt sentral med tanke på læring. Dette er jeg overbevist om at gjelder for alle relasjoner. Vi mennesker trenger å bli sett og møtt akkurat der vi er, ikke der vi burde ha vært.


Som terapeut er jeg opptatt av å møte deg med varme og respekt. Å støtte deg der du er i livet ditt, i dine prosesser og relasjoner, er svært viktig for meg. Jeg ønsker å bidra til at du får økt oppmerksomhet på deg selv og hvordan du forholder deg til dine omgivelser. Gjennom denne innsikten kan du bli i bedre stand til å ta valg som er gode og hensiktsmessige for deg.

 

HVOR OG NÅR?

Jeg holder til sentralt i Askim, og tar imot klienter på mandager og onsdager.


Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening, og går jevnlig til godkjente veiledere. 


Du er varmt velkommen!

 

Da jeg ofte ikke har anledning til å svare på telefon, er det best om du sender meg en forespørsel på e-post. Jeg vil da raskere og lettere kunne ta kontakt med deg.

 

 

 


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer