Camilla Beth Hansen - Familieterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Camilla Beth  Hansen - Familieterapeut, Psykoterapeut

Camilla Beth Hansen

Familieterapeut, Psykoterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 62 47

Videosamtaler

Samtale (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Samtale (GoMentor videosesjon) 1.150 kr. Avtal tid

Samtale pakke x 3 (GoMentor videosesjon) 2.350 kr. Avtal tid

Samtale pakke x 5 (GoMentor videosesjon) 3.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Samtalepartner, familieterapeut og veileder Camilla Beth Hansen - Familieterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Har du noen ganger brukt mye energi og krefter på å endre en vanskelig livssituasjon til det bedre, for så å ombestemme deg eller tvile på løsningen du kom fram til? Resultatet kan bli en følelse av mislykkethet, skam og ensomhet. Jeg mener oppriktig at problemer løses best i relasjoner, enten sammen med de det gjelder, eller med meg som fagperson. Alle mennesker har nytte av å snakke med noen for å bli hørt og få faglige innspill og gode råd om det som er vanskelig. 


 

Min tilnærming 


I 16 år har jeg hjulpet mennesker med ulike utfordringer, for eksempel problemer i par- og familieforhold, angstlidelser, depresjon, traumer, personlighetsforstyrrelser, ensomhet, psykose, schizofreni, Aspergers syndrom, psykisk utviklingshemming, bipolare lidelser, spiseforstyrrelser, sorg og tap, overgrep og vold, selvskading m.m. Jeg har bred kompetanse til å behandle rus og annen avhengighet. Jeg er ADDIS-sertifisert, det vil si at jeg har et verktøy jeg kan bruke for å gi deg økt bevissthet om deg selv og ditt misbruk eller din avhengighet, og hva du kan gjøre for å endre situasjonen. Jeg har et stort engasjement for å hjelpe pårørende til rusavhengige og psykisk syke mennesker. 


 

Om meg


Jeg er utdannet vernepleier, med bred kompetanse i veiledning og coaching. Jeg har en master i familieterapi og systemisk praksis, og jeg har -- ikke minst -- erfaring som pårørende og medmenneske. I tillegg er jeg FO godkjent veileder for vernepleiere, og kan derfor bistå deg som jobber innen faget eller er student. 


 

Metoder 

Når livet byr på utfordringer, kan terapi hjelpe deg med tilpassede metoder som du også senere i livet kan dra nytte av. Det er ikke alltid vi ser at vi selv har makten til å ta hensiktsmessige valg for oss selv, spesielt ikke hvis vi har vært alene med problemene over lengre tid. Forandring skjer når vi er litt utenfor komfortsonen, men samtidig føler oss trygge. Det er derfor min jobb å utfordre deg og dine tankemønstre, og i samarbeid med deg vise deg hvordan du kan møte utfordringer i livet, og finne løsninger som kan gi deg økt livskvalitet. 


 Mine verdier er forankret i likeverd, frihet, respekt for hverandre og opplevelsen av felleskap.Ta kontakt! Sammen kan vi finne ut om vi kan samarbeide for å komme fram til løsninger på dine problemer. Hos meg kan du være trygg på at ingenting av det du sier er dumt eller skammelig. 


 


Ta vare på deg selv, du er betydningsfull!


 

Biografi

Språk

Norsk

Engelsk

Kjønn

Kvinne

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer