Berit Nesseth Otterlei - Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener - GoMentor
Berit Nesseth Otterlei - Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener

Berit Nesseth Otterlei

Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

DNCF-sertifisert coach, helsesøster og samtalepartner Berit Nesseth Otterlei - Coach - DNCF sertifisert coach, Mentaltrener

Beskrivelse

MESTRING, HÅP OG GLEDE!

Kjenner du deg sliten og har lite energi?

Føler du at du klarer mindre enn "alle andre"?

Har du hatt det slik over lang tid og håpet om at det skal bli bedre blir mindre og mindre?

Er det lenge siden du kjente deg glad?

Har du større omsorgsoppgaver og utfordringer i hverdagen enn mange rundt deg?

Kjenner du på at du holder på å drukne i oppgaver og ansvar?

Er du usikker på om du har rette jobben?


Om du kjenner deg igjen i noe av det over her, så kanskje hadde det vært en ide å snakka med noen om det? Der finnes nemlig muligheter til at livet kan se ganske annerledes ut, om en velger å jobbe med det. Kanskje har du allerede prøvd flere ting selv, men ikke kommet videre? Jeg kjenner det som et privilegium å få lov å "gå langsmed" mennesker som ønsker å finne en ny retning og se på eget liv på nye måter og er overbevist om at du sitter selv på store potensialer i kunne finne en god vei for akkurat deg.

Jeg har jobbet i 16 år som helsesøster også en periode som leder - en jobb jeg har trivdes veldig godt i.

Privat har jeg hatt en litt annen livsvei enn mange rundt meg, som mor til et barn med sjeldent syndrom og utviklingshemming. Dette har gitt meg mange nyttige erfaringer; men først måtte jeg veien om å bli helt utslitt og syk, før jeg klarte se at ved å endre på måten jeg så på eget liv, ville jeg både bli frisk og få et veldig godt liv. Jeg har de senere årene derfor tatt en utdanning som coach er er idag sertifisert i Den Norske Coachforening. I dag jobber jeg på fulltid med kurs, foredrag og coaching, samtaler og rådgivning og har fått følge mange et stykke på veien mot en bedre hverdag for både seg selv og de rundt seg - kanskje blir du den neste?

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer