Bente Person Samuelsen - Veileder, Karriereveileder, Coach - GoMentor
Bente Person Samuelsen - Veileder, Karriereveileder, Coach

Bente Person Samuelsen

Veileder, Karriereveileder, Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Karrierecoach, Mentor, Veileder - Din Konfidensielle Samtalepartner Jeg støtter deg gjennom din omstillingsprosess Bente Person Samuelsen - Veileder, Karriereveileder, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor

Som kariereveileder og mentor guider og veileder jeg mennesker inn i sin første jobb, sin første lederjobb eller over i ny rolle. Som mentor er jeg en sparringspartner som hjelper deg til å utfordre ditt tankemønster og se nye muligheter. Samarbeidet går ofte over en lengre periode og oppfattes av de fleste som givende, utviklende og som en berikelse i livet.  

Som karriereveileder har jeg hjulpet mange ansatte i norske og internasjonale selskap over i nye og spennende roller.  Mitt arbeid favner i tillegg til karriereveiledning, veiledning og coaching for å styrke menneskers mentale helse som coach for mennesker i arbeidsrettet rehabilitering.

Jeg har HR-utdannelse fra BI, er utdannet karriereveileder fra Høyskolen i Oslo og Akershus og er utdannet Mentor fra HumaNova, det nordiske psykosyntese institutt.Jeg har gjennom hele livet hatt genuin interesse for menneskelig utvikling og drar stor nytte av egne erfaringer og livet som konsulent i omstillingsprosesser på individnivå.   

Som mentor bidrar jeg til:

  • Personlig utvikling og karriereutvikling
  • Større selvtillit og økt trygghet
  • Å øke din evne til å ta selvstendige valg og ta eierskap til eget liv og karriere
  •  Å åpne opp for mitt nettverk og være en døråpner for deg inn i nye miljøer
  •  Å være din fortolige sparringspartner på alle livsområder

 

Jeg holder til i Akershus. 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.