Bente Kristensen - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Bente Kristensen - Coach - DNCF sertifisert coach

Bente Kristensen

Coach - DNCF sertifisert coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Bente Kristensen - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- Kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor . 

Hei
Jeg driver firmaet Livsendring og tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, mindfulness og medisinsk yoga– både for bedrifter og privatpersoner (voksne og ungdommer). Jeg holder til på Skøyen. 

 

Følgende kurs settes opp i 2018:

- Mindfulweekend i øyparadiset Steigen i Nordland fra 9. - 12. august

- Yoga, mindfulness, salsa, strand og kultur på Cuba fra 6. - 13. januar 2018.

Ring meg for mer informasjon om kursene. Jeg setter også opp kurs for bedrifter og privatpersoner.

Jeg har gjennomført min NLP- og coachutdanning hos Metaresource AS, og er sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, John La Valle (president i The Society of NLP) og Trine Åldstedt (Licensed NLP Master Trainer). Jeg er medlem i Den Norske Coach Forening (DNCF).

Jeg er også utdannet helsecoach hos Livssenteret, kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske Skole og instruktør i Mindfullness hos Andries J. Kroese. I tillegg har jeg åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon. Jeg holder for tiden på å ta en utdanning innen medisinsk yoga for stress og utbrethet.

I tillegg til å jobbe med privat- og bedriftskunder jobber jeg også som coach og kursholder på Idrettens Helsesenter. I tillegg er jeg mentor for NLP-coach studenter ved Metaresource AS.Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer