Bente Solstrand - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach - GoMentor
Bente  Solstrand - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Bente Solstrand

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du noen å snakke med, noen som kan støtte deg i situasjonen du står i? Alle mennesker kan oppleve situasjoner som kan være vanskelig å stå i alene. Bente Solstrand - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER.


Hva jeg kan hjelpe deg med?
Jeg kan være en samtalepartner ved utfordringer eller ønsker om endringer i forhold til deg selv, familie, parforhold, vennekrets, jobb, studier m.m. Ved å snakke sammen om vanskelige tanker, følelser og situasjoner kan det oppleves lettere å stå i en utfordring, samt føre til nyttige innspill og ny innsikt som kan påvirke deg og din situasjon. Det kan gjøre godt å snakke med noen om angst, sorg, ensomhet, depresjon, helseutfordringer, dårlig selvfølelse, bekymringer for deg selv eller andre m.m.

Hvordan kan jeg hjelpe deg og hva kan vi oppnå ved å samarbeide?

Gestaltterapi handler om å gi støtte til selvstøtte og kan inspirere til egenutvikling, selvinnsikt og økt livskvalitet.

Gjennom bevisstgjørende samtaler og enkle øvelser ønsker jeg å bidra til at du kan utforske situasjonen du står i, slik at du kan få ny innsikt i forhold til deg selv, de mulighetene som finnes og valgene du har. Erfaringer du tilegner deg gjennom samtale og eksperimentering i terapirommet kan være nyttig for deg å ta med tilbake til hverdagen, både for å forstå en situasjon bedre og for eventuelt å gjøre endringer.

Hva er jeg opptatt av som terapeut?
Jeg er opptatt av å møte deg med et åpent sinn, støtte deg og gi veiledning i din prosess. Jeg ønsker å bidra til at du føler deg sett, hørt og trygg i møte med meg, slik at du kan ivareta deg selv og dine behov. Jeg bruker både min fagkompetanse som gestaltterapeut og coach, min yrkeserfaring og livserfaring i arbeidet som terapeut.

Hva er målet med terapien?
Målet med terapien er å møte deg med en støttende holdning og legge til rette for at du åpent kan undersøke det som er vanskelig, finne frem til dine valgmuligheter og komme frem til det som er viktig for deg i ditt liv.

Om meg:
Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg har i tillegg en coachutdannelse i NLP (Premium Practitioner, Master Practitioner og New Code). Fra tidligere har jeg 4 år på høyskole innenfor personalledelse, kompetanseutvikling, økonomi og ledelse, samt flere kurs innen egenutvikling. Gjennom arbeidslivet har jeg jobbet med mennesker i ulik alder og i ulike livssituasjoner, blant annet gjennom personalledelse, ansettelser og rekruttering. I tillegg har jeg erfaring med sorgarbeid fra mange år i begravelsesbransjen, hvor jeg fortsatt jobber.

Jeg følger etiske retningslinjer og har selvsagt taushetsplikt.

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale! 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.