Arne Husjord - Coach, Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Arne Husjord - Coach, Psykoterapeut, Veileder

Arne Husjord

Coach, Psykoterapeut, Veileder

Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Monodrama 800 kr. Avtal tid

Veiledning og Coaching 900 kr. Avtal tid

Monodrama 1.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

23 96 40 07

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Psykodrama er en kreativ metode som har en terapeutisk virkning. Man setter sjelen i handling gjennom psykodrama. Arne Husjord - Coach, Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

''Psykodrama er en kreativ metode som har en terapeutisk virkning. Man setter sjelen i handling, gjennom psykodrama''.

                          

Det er en handlingsorientert metode der man kan skape noe nytt gjennom en hensiktsmessig handling. Psykodrama handler om å bli kjent med seg selv gjennom sine relasjoner til andre mennesker i sine omgivelser, enten det handler om nære relasjoner eller de av mer profesjonell karakter.

Alle mennesker har bestemte roller vi skal fylle enten det er som partner, forelder, venn, leder, kollega og terapeut/coach m.m. Dette er sosiale roller der både vi og andre har bestemte oppfatninger og ikke minst forventninger til om hvordan man opptrer i disse.  

Metode

Kjernen i psykodrama som metode er å sette bestemte roller og situasjoner fra eget liv i scene. På viktige områder i livet forstår man mer av hva som skjer ved å ”spille ut” scenen og rollene. Jeg vil gå tilbake i din fortid til det som skjedde den gang, og bearbeide det. Ved å bevisstgjøre deg på den hendelsen, vil jeg hjelpe deg med å spille en ’’hovedrolle’’ i ditt liv. Spillet skjer alltid i et Her og Nå perspektiv hvor både fortid, nåtid og fremtid er med.

Denne metode består av mange praktiske øvelser hvor en får unik mulighet til å forstå seg selv, sine handlinger og sine valg. Psykodrama en gruppeterapeutisk metode, og derfor utspilles og utvikles metoden i små eller store grupper.

Fokuset er på dine erfaringer som huskes både av kropp, sinn og i handling. På bakgrunn av dette tar jeg utgangspunkt i hele mennesket i min behandling. Teateret og lekens plass i psykodrama opptar meg meget sterkt. Mitt største arbeidsverktøy er kroppen som utgangspunkt, og praktiserer kombinasjonen av psykodrama, bioenergetikk og avspenning i mitt terapeutiske arbeid.

Kort om meg

Jeg er underviser på grunnutdanningen og lederutdanningen, og er veileder for lederstudenter. Jeg driver også  "Dramakonsulenten" hvor jeg i flere år har drevet med monodrama, gruppeterapi, motivasjonskurs. Har mange års erfaring innenfor barnevernet, videregående skole, teater, Pøbelprosjektet og som lærer for musikkterapistudenter ved Norges Musikkhøyskole.

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer