Arild Søgnen - Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder - GoMentor
Arild Søgnen - Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder

Arild Søgnen

Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Personlig samtale 2.100 kr. Avtal tid

Personlige samtaler hjelper deg til klargjøre og formulere tydelige mål, og din egen vei til å nå dem. 

Rådgivning for par 2.500 kr. Avtal tid

For par som føler at forholdet er på feil spor, eller at det har gått i stå. Jeg tar dessverre ikke saker som involverer barn, og eventuell uenighet om bosted og samvær ved et brudd. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online Videosamtale (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Hvis det er vanskelig for deg å komme til et møte kan videosamtale være en god løsning. Du sparer tid på å komme til meg, og vi kan være mer fleksible på tid. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er psykologspesialist og har 40 års erfaring med å jobbe med mennesker. Jeg tilbyr coaching og rådgivning for enkeltpersoner, par og for bedrifter. Arild Søgnen - Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder

Beskrivelse

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, har et mellomfag i kriminologi og har studert skuespill de siste 10 - 12 årene. Som psykolog har jeg jobbet med barn, ungdom og voksne i mange ulike livssituasjoner og med mange ulike utgangspunkt. Når jeg ser tilbake har jeg jobbet med mennesker i over 40 år, både individuelt, i ulike typer institusjoner og organisasjoner, i gruppe og som medlem av en familie. Jeg har også bred erfaring med veiledning, kurs- og foredragsvirksomhet. Og ikke minst har jeg lagt ned tusenvis av timer med dyktige terapeuter, skuespill-coacher og egen innsats for å jobbe med meg selv. 

 

Det å forstå meg selv bedre og bli bedre til å forstå og hjelpe andre har vært mitt fokus og min lidenskap i nesten alt jeg har gjort. Drivkraften har hele tiden vært mine egne svakheter og det jeg er mest redd for her i livet. Dette har lært meg at det er gjennom å konfrontere frykt og usikkerhet og lære seg å lære av sine nederlag at man blir en vinner i eget liv.

 

Nå vil jeg bruke denne erfaringen til å hjelpe deg til å oppnå mer av det du ønsker deg i livet. Det handler om å finne den skjulte lidenskapen og ressursene du ikke bruker eller kan bruke på bedre måter, det handler om å sette deg mål og finne din egen, unike vei til å nå dem. Så hvis du er på et punkt der du ønsker deg noe annet i livet, der du føler at du står fast eller du vil bli bedre på noe du allerede gjør, ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

 

Jeg bruker forsknings- og erfaringsbasert kunnskap fra blant annet psykoanalyse, kognitiv psykologi, utviklingspsykologi og samfunnsvitenskap for å hjelpe deg til å finne nøklene til positiv forandring. Både faglig og i min personlige utvikling har jeg også vært opptatt av hva som skjer i kroppen når ting låser seg, og hva som får det til å fungere igjen. Ikke minst gjennom utdanning som skuespiller har jeg lært mye og dette, både gjennom egen erfaring og utvikling, og gjennom å se på andre og følge deres utvikling. 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer