Arild Søgnen - Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder - GoMentor
Arild Søgnen - Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder

Arild Søgnen

Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er psykologspesialist og har 40 års erfaring med å jobbe med mennesker. Jeg tilbyr coaching og rådgivning for enkeltpersoner, par og for bedrifter. Arild Søgnen - Psykolog, Terapeut, Coach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.
Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, har et mellomfag i kriminologi og har studert skuespill de siste 10 - 12 årene. Som psykolog har jeg jobbet med barn, ungdom og voksne i mange ulike livssituasjoner og med mange ulike utgangspunkt. Når jeg ser tilbake har jeg jobbet med mennesker i over 40 år, både individuelt, i ulike typer institusjoner og organisasjoner, i gruppe og som medlem av en familie. Jeg har også bred erfaring med veiledning, kurs- og foredragsvirksomhet. Og ikke minst har jeg lagt ned tusenvis av timer med dyktige terapeuter, skuespill-coacher og egen innsats for å jobbe med meg selv. 

 

Det å forstå meg selv bedre og bli bedre til å forstå og hjelpe andre har vært mitt fokus og min lidenskap i nesten alt jeg har gjort. Drivkraften har hele tiden vært mine egne svakheter og det jeg er mest redd for her i livet. Dette har lært meg at det er gjennom å konfrontere frykt og usikkerhet og lære seg å lære av sine nederlag at man blir en vinner i eget liv.

 

Nå vil jeg bruke denne erfaringen til å hjelpe deg til å oppnå mer av det du ønsker deg i livet. Det handler om å finne den skjulte lidenskapen og ressursene du ikke bruker eller kan bruke på bedre måter, det handler om å sette deg mål og finne din egen, unike vei til å nå dem. Så hvis du er på et punkt der du ønsker deg noe annet i livet, der du føler at du står fast eller du vil bli bedre på noe du allerede gjør, ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

 

Jeg bruker forsknings- og erfaringsbasert kunnskap fra blant annet psykoanalyse, kognitiv psykologi, utviklingspsykologi og samfunnsvitenskap for å hjelpe deg til å finne nøklene til positiv forandring. Både faglig og i min personlige utvikling har jeg også vært opptatt av hva som skjer i kroppen når ting låser seg, og hva som får det til å fungere igjen. Ikke minst gjennom utdanning som skuespiller har jeg lært mye og dette, både gjennom egen erfaring og utvikling, og gjennom å se på andre og følge deres utvikling. 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer