Anne-Marte Rygh - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Anne-Marte Rygh

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Stavanger

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuel samtale 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Personlig utvikling, selvbilde. Relasjon, venne og familie forhold. Tilknytnings situasjoner. Krevende og kreative prosesser. Hverdags problematikk. Anne-Marte Rygh - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

 Hva jeg kan hjelpe deg med:

 

Trenger du støtte i en utfordrende periode?

 

Har du behov for samvær, samtale og perspektiv

 

 Den oppmerksomme og trygge samtalen er utgangspunktet for god terapi. Om du møter utfordrende situasjoner kan jeg støtte deg i hvordan du tilnærmer deg og håndterer dine utfordringer. Jeg veileder deg til å utforske slik at du kan oppdage nye valg og muligheter. Jeg legger til rette for at vi bygger meningsfulle erfaringer som du kan ta med deg i din hverdag.

 Et av temaene jeg er opptatt av er; hvordan sorg og tap kan møte verdighet. Med dette mener jeg betydningen av at vanskelige prosesser får den tid og omsorg som hvert unike menneske trenger. Sorg og tap kan fort bli noe som skal fikses fort eller unngås og har da en tendens til å finne et annet utrykk som stress eller sinne, nedstemthet eller uro. Å leve med noe som er uferdig er slitsomt og kan ta mye energi og krefter. Det kan være uferdige og vonde kjærlighets brudd, vennskap som ikke er konstruktive lenger, selvtillit eller selvbilde som saboterer muligheter, vanskelige sosiale forhold på jobb, å stå fast i en kreativ prosess, tap av ferdigheter eller plikter som overskygger magiske øyeblikk for å nevne noe.

 Å møte vansker i eget tempo, sammen med en profesjonell samtale partner er verdifullt. Jeg har i min praksis som terapeut kompetanse og svært gode erfaringer med hvordan terapi kan støtte utfordringer. Jeg er inspirert av metoder som fremhever helhet mellom kropp og sinn og tilpasser til dine unike behov og din trygghets sone. 

 

Om meg : 

Jeg er utdannet Gestaltterapeut ved Norsk Gestalt Institutt (NGI) og godkjent terapeut av Norsk Gestaltterapeut forening (NGF). Jeg har (BA) i kunstfag og de siste 15 årene underviser jeg ved kunstfagskole. Jeg veileder, holder kurs og konsultasjoner og har jobb erfaring med humant orientert arbeid. Sammenfattede for mitt bakgrunn er interessen for menneskets sosiale situasjon og hvordan kunst og kreative utrykk kan inspirere kommunikasjon å fremme perspektiv og livs gnist.

 

Jeg ser frem til å møte deg, jeg holder til i lyse og skjermet lokaler i sentrum og parkering ved Nytorget. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.