Ann Helgetun - Psykoterapeut - GoMentor
Ann Helgetun - Psykoterapeut

Ann Helgetun

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg jobber til daglig med mennesker som føler at livet er krevende. Følelsesmessige problemer, traumer, sorg og kriser. Jeg jobber som Psykoterapeut. Ann Helgetun - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor. 

Jeg jobber til daglig med mennesker som føler at livet er krevende. Følelsesmessige problemer, traumer, sorg og kriser. Jeg jobber som Psykoterapeut.

Da jeg mistet tvillinger i krybbedød i 1991, startet for alvor min personlige reise i meg selv. Jeg var da 19 år. Livet mitt raste totalt sammen og jeg brukte mange år på å komme meg på føttene igjen. Jeg fikk meg en utdannelse innen Helsevesenet og deltok i samfunnet rundt meg, men jeg syntes det var veldig vanskelig følelsesmessig. Etter noen år måtte jeg ta tak i sorgen for alvor og da ble det gradvis lettere. Reisen har ført meg inn i mange forskjellige kurs og utdanninger, blant annet, Sorgutdanningen ved Universitetet i Bergen, Tankefeltterapi og Psykodrama. Reisen har ført meg rundt omkring i Norge og til og med til England. Den har vært krevende og lærerik, men ikke minst, spennende.

De 10 første årene etter at tvillingene døde, jobbet jeg som Rosemaler. Jeg trivdes godt med det, men jeg visste inni meg en plass at jeg skulle bruke min traume- og sorgerfaring til å være der for andre frem i tid, så etter hvert utdannet jeg meg til Tankefeltterapeut og i 2001 startet jeg min egen praksis.

Den beste investeringen jeg har gjort i livet mitt, er å rydde i mine traumer og mine følelser:) Jo mer jeg rydder, jo sterkere og roligere føler jeg meg. Det betyr ikke at det har vært enkelt. Jeg har hatt behov for å støtte meg på andres bearbeidede livserfaring, mange ganger:)

Jeg lever etter den filosofien at vi har en iboende kraft til å tåle våre utfordringer, uansett hva livet bringer. Jeg tror at vi alle er i stand til å komme oss opp igjen, selv om vi har havnet i en dyp krise. Som regel klarer vi dette selv, men jeg har stor tro på at vi kan få god hjelp fra mennesker som selv har vært i en krise, og som har jobbet seg igjennom den og kommet videre.

Jeg ønsker deg alt godt:) 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer