Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Ann Jeanette Heitmann

Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Nærsnes

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

Strever du med vanskelige følelser og trenger en du kan prate med?

Som terapeut kan jeg hjelpe deg som bare trenger en å prate med eller deg som av ulike årsaker strever med ulike utfordringer i livet. 

Kjenner du på utfordringer knyttet til foreldrerollen?

Jeg er sykepleier og familieterapeut og har lang erfaring i arbeid med familier som opplever hverdagen utfordrende. Jeg har en spesiell kompetanse knyttet til foreldrerollen og kan hjelpe deg og din familie til å snakke mer åpent sammen, løse konflikter og få en bedre tone i hjemmet.

Sliter dere med parforholdet?   

Jeg er PREP veileder og kan hjelpe dere til å kommunisere bedre, det er kjernen i et godt samliv. Gjennom samtaler med meg vil dere få mulighet til å utvikle et godt og nært forhold basert på trygghet, tillit og kjærlighet. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.