Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder - GoMentor
Ann Jeanette  Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Ann Jeanette Heitmann

Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

Individuell samtale 800 kr. Avtal tid

Parsamtale 950 kr. Avtal tid

Familiesamtale 950 kr. Avtal tid

Samarbeid med Maudbukta legekontor Avtal tid

GoMentor og Ann Jeanette Heitmann har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

32 99 30 29

Videosamtaler

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Parsamtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Familiesamtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Samarbeid med Maudbukta legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann Jeanette Heitmann har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

32 99 30 29

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Som familieterapeut kan jeg hjelpe deg å bygge og ivareta en god relasjon til menneskene som betyr aller mest for deg! Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING!


Strever du med vanskelige følelser og trenger en du kan prate med?

Som terapeut kan jeg hjelpe deg som bare trenger en å prate med eller deg som av ulike årsaker strever med ulike utfordringer i livet. Jeg ser først og fremst på meg selv som et medmenneske og en medvandrer. En samtale med meg vil være bevisstgjørende og ressursfremmende. 

 

Sliter dere med parforholdet?

Jeg er PREP veileder og kan hjelpe dere til å kommunisere bedre, det er kjernen i et godt samliv. Gjennom samtaler vil jeg hjelpe dere til å styrke parforholdet, dere vil bli enda bedre kjent med hverandre og kanskje også oppdage helt nye sider ved hverandre. Jeg ønsker å bidra til at dere kan utvikle et godt og nært forhold basert på trygghet, tillit og kjærlighet. 

Jeg vil hjelpe dere til å:

  • Kommunisere bedre sammen og gi dere gode verktøy for å etablere godhet og trygghet i relasjonen
  • Håndtere uenighet og konflikter på positive og sunne måter.
  • Styrke kjærligheten og "vi" følelsen

Jeg holder også PREP samlivskurs. Kurset baserer seg på egeninnsats gjennom parvise samtaler (ingen gruppearbeid) og øvelser. Et PREP kurs er en vitamininnsprøytning i forholdet, en investering dere vil ha glede av i mange år.

 

Kjenner du på utfordringer knyttet til foreldrerollen?

Jeg er sykepleier og familieterapeut og har lang erfaring i arbeid med familier som opplever hverdagen utfordrende. Synes du det kan være utfordrende å sette grenser på en god måte? Er du bekymret for barna dine? Føler du at du ikke strekker til? Ønsker du å bli enda tryggere i foreldrerollen din? 

 

Jeg har mye kompetanse knyttet til foreldrerollen og kan hjelpe deg og din familie til å:

  • Snakke mer åpent sammen.
  • Få en kommunikasjon preget at vennlighet, varme og åpenhet fremfor kritikk og bebreidelser.   
  • Løse konflikter på en tryggere og bedre måte
  • Håndtere grensesetting på en god måte
  • Styrke selvfølelsen og samholdet i familien. 
  • Få bedre hverdager, preget av mer glede og gode følelser


Om meg

Jeg er gift og har fire barn mellom 10 og 20 år. Jeg eier og driver Samtaleverkstedet som både tilbyr terapisamtaler, foredrag og kurs med fokus på foreldrerollen. Vi ser en ungdomsgenerasjon i Norge i dag som strever, tall fra blant annet Ungdataundersøkelsen viser et enormt stort antall ungdom som strever med angst, indre uro, depresjoner og ensomhet. Bak disse ungdommene sitter det mange fortvilte foreldre. Jeg ønsker gjennom mitt arbeid å styrke foreldre slik at de blir enda tryggere i sin viktige lederrolle.  

 

Du er velkommen hos meg!

Referanser

Andrea - "Vi kom til Ann Jeanette som et par på kanten av samlivsbrudd. I samtalene med Ann Jeanette har vi snudd fra lite håp, til å se hva vi har hatt sammen og hva som ligger foran oss i fremtiden. Uten disse samtalene tror jeg ikke vi ville vært sammen i dag. Hun er et varmt og godt menneske som ser muligheter og håp der vi hadde gitt opp. "  Les mer  Les mindre

Aurora - "Ann Jeanette har vært og er til ufattelig stor hjelp for oss. Hun har vist oss begge to omsorg, forståelse og respekt og hjulpet oss til å nøste opp i flokene. Det er viktig å ta tiden til hjelp når man skal komme ut av problemer det har tatt årevis å komme inn i, og hun dytter oss forsiktig i riktig retning. Hun har mye varme og omsorg for oss som par og jeg føler hennes inderlige ønske om å lykkes like mye som vi ønsker det selv. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer