Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder - GoMentor
Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Ann Jeanette Heitmann

Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Nærsnes, Videosamtale

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 800 kr. Avtal tid

Parsamtale 950 kr. Avtal tid

Familiesamtale 950 kr. Avtal tid

Samarbeid med Maudbukta legekontor Avtal tid

GoMentor og Ann Jeanette Heitmann har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 32 99 30 29

32 99 30 29

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Parsamtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Familiesamtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Samarbeid med Maudbukta legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann Jeanette Heitmann har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 32 99 30 29

32 99 30 29

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Som familieterapeut kan jeg hjelpe deg å bygge og ivareta en god relasjon til menneskene som betyr aller mest for deg! Ann Jeanette Heitmann - Familieterapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

Strever du med vanskelige følelser og trenger en du kan prate med?

Som terapeut kan jeg hjelpe deg som bare trenger en å prate med eller deg som av ulike årsaker strever med ulike utfordringer i livet. Jeg ser først og fremst på meg selv som et medmenneske og en medvandrer. En samtale med meg vil være bevisstgjørende og ressursfremmende. 

 

Kjenner du på utfordringer knyttet til foreldrerollen?

Jeg er sykepleier og familieterapeut og har lang erfaring i arbeid med familier som opplever hverdagen utfordrende. Synes du det kan være utfordrende å sette grenser på en god måte? Er du bekymret for barna dine? Føler du at du ikke strekker til? Ønsker du å bli enda tryggere i foreldrerollen din? 

 

Jeg har mye kompetanse knyttet til foreldrerollen og kan hjelpe deg og din familie til å:

  • Snakke mer åpent sammen.
  • Få en kommunikasjon preget at vennlighet, varme og åpenhet fremfor kritikk og bebreidelser.   
  • Løse konflikter på en tryggere og bedre måte
  • Håndtere grensesetting på en god måte
  • Styrke selvfølelsen og samholdet i familien. 
  • Få bedre hverdager, preget av mer glede og gode følelser


Sliter dere med parforholdet?

Jeg er PREP veileder og kan hjelpe dere til å kommunisere bedre, det er kjernen i et godt samliv. Gjennom samtaler med meg vil dere få mulighet til å utvikle et godt og nært forhold basert på trygghet, tillit og kjærlighet.

 

Jeg vil hjelpe dere til å:

  • Kommunisere bedre sammen og gi dere gode verktøy for å etablere godhet og trygghet i relasjonen
  • Håndtere uenighet og konflikter på en bedre måte
  • Styrke kjærligheten

Jeg holder også PREP samlivskurs. Kursene holdes på Holmen fjordhotell i Asker og er både for nyetablerte par og par som har levd sammen lenge. Kurset baserer seg på egeninnsats gjennom parvise samtaler (ingen gruppearbeid) og øvelser. Et PREP kurs er en vitamininnsprøytning i forholdet, en investering dere vil ha glede av i mange år.

 

Om meg

Jeg er gift og har fire barn mellom 9 og 19 år. Jeg eier og driver Samtaleverkstedet som både tilbyr terapisamtaler, foredrag og kurs med fokus på foreldrerollen. Vi ser en ungdomsgenerasjon i Norge i dag som strever, tall fra blant annet Ungdataundersøkelsen viser et enormt stort antall ungdom som strever med angst, indre uro, depresjoner og ensomhet. Bak disse ungdommene sitter det mange fortvilte foreldre. Jeg ønsker gjennom mitt arbeid å styrke foreldre slik at de blir enda tryggere i sin viktige lederrolle.  

 

Du er velkommen hos meg!

Referanser

Aurora - "Ann Jeanette har vært og er til ufattelig stor hjelp for oss. Hun har vist oss begge to omsorg, forståelse og respekt og hjulpet oss til å nøste opp i flokene. Det er viktig å ta tiden til hjelp når man skal komme ut av problemer det har tatt årevis å komme inn i, og hun dytter oss forsiktig i riktig retning. Hun har mye varme og omsorg for oss som par og jeg føler hennes inderlige ønske om å lykkes like mye som vi ønsker det selv. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.