Annette Behrens - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut - GoMentor
Annette Behrens - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut

Annette Behrens

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

«Hvis du vil ha noe du aldri har hatt må du gjøre noe du aldri har gjort» Annette Behrens - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING.Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv, dine mønstre, og hvordan du selv kan ta styringen i ditt liv? Står du ovenfor en vanskelig valgsituasjon? Er du i en utfordrende relasjon? Trenger du noen å prate med?

 

Bli med på Skattejakt

 

Hver terapitime blir til mellom deg som klient og meg som terapeut, der vi er opptatt av å følge det som er «levende» i deg. Det kan kjennes ut som om vi er på skattejakt, på søken etter det som er kreativt, inspirerende, og livgivende.


Skap det livet du lengter etter

 

Vet du hva du lengter etter? I vesten har vi en tendens til å tenke at alt vi lengter etter finner vi på utsiden av oss selv. Mange av oss bruker store deler av livet på å finne tilfredstillelse i vår ytre tilværelse, ofte uten hell.

 

Jeg har en tanke om at våre sanne lengsler, vår virkelige kilde til rikdom ligger inne i oss. Ofte dypt inne i oss. Sammen kan vi gå på oppdagelsesferd og finne frem til dine etterlengtede indre skatter.


OPPDAG DINE MULIGHETER

 

Gjennom økt bevisshet og emosjonell tilstedeværelse kan du oppdage nye og uante muligheter i deg selv!


Oppmerksomhet

Min oppgave som terapeut er blant annet å gjøre deg som klient oppmerksom på ubevisste følelser og handlinger, og hvordan du forholder deg til nuet. Denne bevisstgjøringen kan skje på mange måter, gjennom samtaler, drømmearbeid, tegning, musikk og rollespill.


Øyeblikket

Gestaltterapi bygger på en oppfatning om at økt erkjennelse om en selv skjer i øyeblikket, i situasjoner der klient og terapeut/veileder møtes. I terapitimen tar vi sikte på at du får økt bevissthet om dine tanker og følelser, og kjenner deg motivert og inspirert til å gjøre de endringene du lengter etter i livet.


Faglig bakgrunn

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt, en privat høyskole med NOKUT-godkjenning, og utdannet AEDP-terapeut Level 1. Jeg studerer IFS (Internal Family Systems), og jobber med nye terapeutiske metoder basert på nevrovitenskap og tilknytningsteori. Tidligere har jeg studert psykosyntese i to år ved Psykosynteseinstituttet i Göteborg. I tillegg til utdannelse har jeg avholdt kurs og helgkurs innen selvutvikling. 

 

Det jeg brenner for er å styrke enkeltindividets evne til å ta valg i eget liv. I tillegg til å arbeide med helt vanlige mennesker med både hverdagsproblemer og større utfordringer, arbeider jeg med ungdom med rus-avhengighet. Jeg har også arbeidet innen voksenpsykiatri og med innsatte på Bastøy fengsel. Viktig for meg

Jeg er opptatt av å møte mennesker der de er, med en nøytral og ikke-dømmende holdning. Jeg tror på at vi alle gjør det beste vi kan - alltid - utifra våre evner, erfaringer og omgivelser.


Jeg tror at hvis jeg hadde gått i «dine sko» ville jeg gjort nøyaktig det samme som deg. Det er en grunn til at du gjør det du gjør. Men, jeg tror også på muligheten til endring. Jeg tror vi alle har et potensial i oss til å bli den beste versjonen av oss selv, og den versjonen av deg vil jeg hjelpe deg med å bli!


Medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF)NB: Jeg bruker ikke kalenderen på dette nettstedet. 

       Vennligst ta kontakt med meg på melding for å avtale tid.
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer