Ann-Christin Berg - Jungiansk analytiker, Psykoterapeut - GoMentor
Ann-Christin Berg - Jungiansk analytiker, Psykoterapeut

Ann-Christin Berg

Jungiansk analytiker, Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Dynamisk samtaleterapi, aktiv gjensidig deltagelse i innspill og respons, drømmearbeid, stressmestring og avspenning. Lengre forløp med Jungiansk analyse. Ann-Christin Berg - Jungiansk analytiker, Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor .

De vanligste plagene hos mine klienter er angstrelaterte. Indre uro, panikk, fortvilelse, sterk anspenthet, og ukontrollerbare følelser som skyld, skam og nederlag preger hverdagen og relasjonene deres. Ulike typer livskriser er en hyppig årsak til at de søker hjelp.

 

Andre strever med depressive symptomer; opplevelsen av tomhet og meningsløshet, sorg, tap, handlingslammelse og mismot, misslykkethet og følelsen av at noe er alvorlig galt.

 

Sorg, tap, avvisning og tidlige, ubearbeidede traumer er som regel det første som avdekkes når vi i fellesskap undersøker deres personlige historie.

 

Arbeidet med å få klarhet i sammenhengen mellom nåværende tilstand og de underliggende årsakene, har som mål å komme til ny innsikt, som er helt avgjørende for å kunne endre på destruktive tanke- og reaksjonsmønstre. Undersøkelsen av tidlige traumatiske opplevelser eller andre vedvarende vonde efraringer, avdekker ofte en ensidig tilpasning til ytre krav som har overskygget den ekte personligheten. En dypere forståelse av egen historie og identitet styrker evnen til å gjøre nødvendige endringer, både i forholdet til seg selv, i nære relasjoner og sosial adferd generelt. Etter hvert kan indre konflikter dempes eller løses, og drivkraften som frigjøres kan påvirke den personlige viljen, evnen til glede og tilstedeværelse, og til å ta ansvar for å styre utviklingen i en mer konstruktiv retning.

 

 Jungiansk terapeutisk teori og praksis kjennetegnes av fokus på å bringe ubevisste faktorer opp til overflaten, og i sin tur forstå meningen med plagene og hvordan smertefulle opplevelse kan omformes til verdifull erfaring. Drømmearbeid, fantasier og kreative uttrykk er viktige verktøy.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer