Anita Normann - Coach, Veileder, Karriererådgiver - GoMentor
Anita Normann - Coach, Veileder, Karriererådgiver

Anita Normann

Coach, Veileder, Karriererådgiver

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

JEG ER KVINNE ; Jeg er mor,bonusmor, særbo, elskerinde, Life Coach,Motivator, Rådgiver, venninne,kok,lykkelig, sårbar, sterk, følsom ,forfengelig og lattermild. Anita Normann - Coach, Veileder, Karriererådgiver

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING.

 

Jeg heter Anita Normann  og jobber som Personal Life Coach.

 

 • Ønsker du ny jobb og /eller er i en omstillingsprosess?
 • Sliter du med selvfølelsen og tror alle andre er lykkelige?
 • Har du utfordringer med (bonus)familien og finne balansen mellom arbeid, familie og din egentid!?
 • Er du stresset? Har du lite energi i hverdagen?
 • Har du et latent ønske om å date igjen men kommer liksom ikke i gang?

 

Da kan jeg hjelpe deg – ofte trenger vi ikke mange samtaler for at du kan komme deg videre i livet ditt. Men av og til trenger vi en nøytral sparringspartner, som ikke har noen meninger om deg fra tidligere, men bare ser og hører på deg der hvor du er akkurat NÅ i livet ditt.

Litt om meg:

 • Som Sertifisert Stress Coach jobber jeg mer styrende enn ved vanlig coaching med avstressende verktøyer og kan på kort tid få deg bort i fra å være i alarmberedskap og over i en mye mer stabil og sentrert allmenn tilstand. Jeg er spesialist i å bygge deg opp og finne frem dine unike talenter og har et sterkt ønske om at hver og en finner Livsgleden og finner hjem til sin personlige kraft.
 • Har jobbet på Dating Agency i New York og har lang livserfaring med mennesker og dating og dos and don`ts og vi kan på kort tid få justert mye. Vi kan velge å jobbe sammen "ute" og jeg vil coache deg hele veien og "do learning by doing" eller vi kan coache hjemme å justere dating profil, bilde, din fremtoning m.m
 • Jeg er god på realitetsorientering og tydelige tilbakemeldinger, og har også jobbet som karriereveileder de siste 5 år. Min drivkraft er din glede når du som er arbeidsledig finner drømmejobben og vi har funnet et match.
 • Lang erfaring innen personlig utvikling og pasjonert opptatt av skjæringspunktet mellom psykologien og det spirituelle. Veldig opptatt av den positive psykologien og det, det medfører at ha fokus og bevissthet på dine tankemønstre og hva det betyr for din selvfølelse og for din helse
 • Kursleder innen motivasjon og inspirasjon og hatt mange forløp med især kvinner. Coaching grupper innen Selfcare og kurs hvor vi langsomt åpner opp for det feminine og finner tilbake til sårbarheten og styrken ved å stå i den.
 • Med 25 års erfaring innen selvutvikling og pioner i Danmark innen NLP med en 2 års Master Practioner er jeg 100% klar til å coache deg og være der for deg. Jeg har coachet klienter (-og grupper) siden 2003, hvor jeg ble selvstendig næringsdrivende. 
 • Sertifisert frigjørende Danse Inspiratør i 7 rytmer og har en tro på at vår sannhet finnes i vår kropp. 
 • Jeg vil ta godt vare på relasjonen vi måtte etablere og den vil selvfølgelig være 100% konfidensiell. Jeg er opptatt av å se deg som den du var født til å være, ikke den person samfunnet og alle rundt deg vil at du skal være.
 • Helt kort :1964 modell, mamma og bonusmamma til 4 barn og lykkelig skilt. Særbo og vi stortrives i det format. Opprinnelig fra København, men bodd i Oslo i 20 år.

Manifest:

Ikke tillat at noen i livet ditt begrenser deg. Du skal lære, leve, elske, oppleve og leve utelukkende i forhold til dine verdier som er grunnlaget for din eksistens. Ingen mann, kone, bedrift, andres forventninger, religion, kultur eller tradisjon skal tvinge deg inn i et mønster som er imot din egen sanne natur og stopper deg fra å nå dine livsmål.

Alt det du tror du bør gjøre- slik som å ta hensyn, eller som å følge strømmen, skal du erstatte med å løfte deg selv, hente energien og kraften hjem til deg selv og det gjør du fordi du aldri skal gå på kompromiss med hva du vil og med hvem du er.

 


Hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer