Anette Hatlebrekke - Psykolog - GoMentor
Anette Hatlebrekke - Psykolog

Anette Hatlebrekke

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykolog i Oslo som ønsker å bygge gode relasjoner og hjelpe deg oppnå målene dine. Anette Hatlebrekke - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING! • Er du eller dere i behov for sortering i forhold til vanskelige hendelser, livssituasjon eller viktige livs- valg?
 • Er du pårørende og trenger en å snakke med?
 • Sliter du med å forholde deg til arbeidsplassen eller studiene?
 • Sliter du eller dere med å fungere i hverdagen grunnet ulike psykiske plager? 

Jeg tilbyr fortrinnsvis individuelle samtaler for voksne og ungdom 18+, samt utredning og behandling av de fleste psykiske lidelser. Jeg tar også i mot par i parsamtaler. 

Min tilnærming

Jeg er faglig sett allsidig og bruker ulike behandlingstilnærminger, og ofte i kombinasjon avhengig av hvilket problem dere kommer med. Det kan være seg psykodynamiske, kognitive, atferdsmessige og systemiske tilnærminger. Uansett hva deres problem måtte være, er jeg opptatt av å møte dere som helhet og bygge opp en god relasjon som har vist seg å være en nøkkel til gode resultater. Som privatpraktiserende er jeg underlagt de samme lover og forskrifter som helsepersonell.

Om meg

Jeg er utdannet ved Profesjonsstudiet i Psykologi, Psykologisk Institutt, Universitetet i Oslo. Har solid erfaring fra spesialishelsetjenesten, Distrikspsykiatrisk senter DPS, Sykehuset i Østfold hvor jeg har uført poliklinisk arbeid for voksne med alle typer psykiske lidelser, samt akuttarbeid for pasienter i krise. I tillegg har jeg arbeidet poliklinisk arbeid med ungdom ved Barne og Ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) med oppsøkende virksomhet ved enhet for ambulante tjenester, Oslo Universitetssykehus.  


Velkommen til meg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer