Ane Blich - Coach, Co-Active Coach, Mentaltrener - GoMentor
Ane Blich - Coach, Co-Active Coach, Mentaltrener

Ane Blich

Coach, Co-Active Coach, Mentaltrener

Videosamtale

6 referanser

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hvem er du? Hva driver deg? Hva trenger du, akkurat nå,  for å komme styrket gjennom det du står i? Hva er dine unike styrker? Når begrenser du deg selv? Hva får deg til å glemme tid og sted? 


Ingen mennesker er like, derfor er også enhver coachingprosess unik. Noen coachingkunder ønsker å forebygge, noen står oppi akutte utfordringer, mens andre bruker coach for å nå mål eller for å justere og utvikle seg. 


Uavhengig av årsaken til at du tar kontakt, vil du få støtten, verktøyene og teknikkene som du trenger, der du er akkurat nå. 


Personlig coaching er et kreativt og utviklende partnerskap og samarbeidet vi inngår er forankret i tillit, modighet og forpliktelse. I samarbeidet er jeg prosess- og målorientert. Tøff og utfordrende. Empatisk og tilstedeværende. Og visjonær på dine vegne.


Coaching passer for deg som:


 • Trenger en samtalepartner/ sparringpartner 
 • Er i en utfordrende fase i livet som du ikke vet hvordan du skal komme deg gjennom.
 • Står midt i et vanskelig valg eller konflikt
 • Ønsker et tydeligere og mer bevisst mål og retning (jobb eller privat).
 • Drømmer om å nå et mål, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang.
 • Vet ikke helt hva det er, men er misfornøyd.
 • Lav energi og mye sliten.
 • Strever med å håndtere negativt stress.
 • Ønsker metoder/ teknikker for å lede deg selv bedre.
 • Ønsker å bli mer bevisst
 • Vil ha tydeligere prioriteringer i livet
 • Vil bli bedre til å sette grenser
 • Ønsker å bli en sterkere og tydeligere formidler.

Sparringpartner for ledere (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Hvordan få større gjennomslagskraft som leder? Hvordan lede endringsprosesser? Hvordan takle motstand og motivere for endring? Som din sparringpartner støtter jeg deg gjennom vanskelige avgjørelser og hjelper deg å løse energikrevende konflikter og problemer.

Sparring for ledere er et samarbeid hvor du som leder blir støttet der behovet ditt er. Jeg hjelper deg å finne løsninger, inspirere medarbeidere eller håndtere konflikter. Jeg garanterer kompromissløs støtte. Og en utviklende prosess.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hjelper kvinnelige mellomledere å kommunisere smartere, så du får en enklere hverdag, bedre tid og mer energi. Ane Blich - Coach, Co-Active Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

Er dette deg? Du kan ikke jobbe hardere. Eller enda flere timer. Du står allerede i spagaten, og vet du må ta noen grep. Kanskje du til og med føler at du ikke har tid til å ta de grepene, og vil aller helst ha den kjappeste løsningen. Og nå lurer du på om jeg kan hjelpe deg.


Du velger meg:


 • Om du er villig til å investere litt tid nå, for å spare betydelig med tid og energi på sikt.
 • Om du tenker at profesjonalitet, erfaring og kunnskap er en forutsetning - siden jeg selv har vært mellomleder, er internasjonalt sertifisert coach (CPCC) og har vært en del av undervisningsteamet på faget Endringsledelse, Team & Coaching på Handelshøyskolen BI i 3 år.
 • Om du ønsker en person som ser og forstår problemstillingene dine, nesten før du ser de selv. Jeg har bare et øye for sånt.
 • Om du vil bli rå på å løse problemer, og få folk til å dra i samme retning - ved å kommunisere smartere. Akkurat det, er mer enn bare jobben min. Det er også en lidenskap.
 • Hvis du har fått nok av manipulering, hersking, unnasluntring eller umulige mennesker. Jeg lærer deg hvordan du skal håndtere det - modig og smart.
 • Om du vil ha varme og forståelse, kombinert med et kompromissløst fokus på grepene som skal til for at du får en enklere hverdag, bedre tid og mer energi.
 • Dersom du ønsker en som har erfaring med motgang - og en egen evne til å tenke konstruktivt - sammen med deg.


Jeg er 47 år, gift og ungdomsmor. Jeg elsker bikram yoga og å suse nedover på ski. Jeg blir trigget av å lære og utvikle meg - og frustrert av stagnasjon. Er avhengig av kaffe, kombucha og å ha nok tid til å se ut i luften. 


Gleder meg til å snakke med deg!
Referanser

Grethe Finsås - "Ane er en av de dyktigste coachene jeg vet om! Hun er genuint interessert, ekte og tilstede i samtalene. Ane fikk meg til å flytte grenser, jeg aldri hadde trodd jeg kunne, før jeg møtte henne. Ane er det ikke vanskelig å gi mine aller varmeste anbefalinger"  Les mer  Les mindre

Torunn - "Ane er en fokusert og dyktig coach. Jeg var så heldig å kunne ha hun som coach en periode. Ane fikk meg til å se nye sider av meg selv, hun bevisstgjorde skjulte talenter, som jeg selv ikke var klar over at jeg hadde. Jeg vil på det varmeste anbefale Ane som personlig coach. Hun er en ordentlig jordnær og omtenksom person. "  Les mer  Les mindre

Berit - "Vil du ha vekst og framgang i livet ditt, kan jeg varm anbefale Ane. Hun utstråler en varme og trygghet som gjør at du raskt får tillit til henne. Du føler deg betydningsfull og hun ser hele deg. Hun utfordrer og hjelper deg til å tøye grensene dine og tar deg ut av komfortsonen. Hun er målbevisst og står med deg uansett hvilken reaksjon som måtte komme. Hun er fokusert, sterk, fast og bestemt. Og hun vil at du skal nå ditt fulle potensiale og realisere drømmene dine. "  Les mer  Les mindre

Jente, 18 år - " Før, og samtidig som Ane, har jeg gått til 3 forskjellige psykologer i tillegg til helsesøster. Ingen har på samme måte som Ane gitt meg inspirasjon og motivasjon til å ta tak i eget liv og til å tro på at jeg kan klare det jeg vil. Hun har hjulpet meg til å bli en bedre meg og har vært et stort vendepunkt i mitt liv. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 36 år - " Kjære Ane, Jeg har bare lyst å takke deg for samtalene vi har hatt gjennom året som har gått. Tenkte på det og deg i dag. Alt det jeg strevde sånn med, som føltes så langt borte, umulig og overveldende. Nå som jeg får det mer på avstand blir jeg bare så inderlig takknemlig for dine innsikter, unike tilstedeværelse og innspill når alt var svart. Fy søren så deilig livet er!! Og som jeg setter pris på å ha blanke ark og en tid foran meg som jeg skal sørge for å fylle med gode ting! Du er best - tusen millioner takk!!"  Les mer  Les mindre

Anders Hov - " Ane will make you go faster, harder and deeper towards the solutions you want and need. She has the courage to bring in the tough questions and combines this with allowing for both time and freedom to think deeply about your thoughts and answers. She truly lives the brand of equality and supports a mutual responsible partnership whilst standing heavily in professionality. An amazing quality!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer