André Jerkås - Psykolog - GoMentor
André Jerkås - Psykolog

André Jerkås

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

André Jerkås - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support,hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor. 

Psykoterapi - velg å vokse!

Terapi handler om å ta et nærmere blikk på deg selv. Et blikk som gjør at du får muligheter til å velge en ny sti eller fortsette med den gamle stien du har fulgt til nå i livet. Som klient har du alltid et valg, og det er du som klient som er sjefen, terapeuten hjelper deg bare på veien. 

Jeg behandler mange ulike typer problematikk. Noen av de mest vanlige er:

  • Angst - generell angst, dødsangst, sosial angst, panikkangst, prestasjonsangst.
  • Depresjon - gledesløshet, håpløshet, giddeløshet, tomhet, nummenhet osv.
  • Relasjonsvansker - vansker med nære relasjoner og parforhold, nærhet, sjalusi o.l.
  • Samlivsbrudd og tap - skilsmisse, bearbeide dødsfall eller andre tap samt patologisk sorgproblematikk.
  • Personlighetsproblematikk - overdreven introversjon eller ekstroversjon, vansker med følelser, eller vansker med bisarre tanker og impulser.
  • Lav selvfølelse og dårlig selvtillit - vansker med å stå opp for deg selv og sette grenser.

I terapien vil du utvikle evnen til å observere deg selv, og andre ut ifra egne følelser. Vi vil jobbe sammen om å få bort symptomer og plager, men terapien behøver ikke stanse så fort symptomerne er borte. Hvis du ønsker det kan vi fortsette slik at vi avsllutter med en positiv spiral av vekst som også etter endt behandling.

Hva går terapien ut på?

Angst og ubehag i kroppen styrer deg bort fra din indre kompassnålen - følelsene dine - og mot en annen følelse som er lettere å vise, du viser bare en fasade. Kanskje du engang ved du blir såret, men hopper rett over på sinne?

I terapien plukker vi sammen bort unngåelsesstrategier, og hjelper deg lese av din indre kompassnål, slik at du kan gå den veien du selv ønser i livet.

I terapien vil du utvikle evnen til å observere deg selv, og andre ut ifra egne følelser. Vi vil jobbe sammen om å få bort symptomer og plager, men terapien behøver ikke stanse så fort symptomerne er borte. Hvis du ønsker det kan vi fortsette slik at vi avsllutter med en positiv spiral av vekst som også etter endt behandling.

Min tilnærming

Min tilnærming har sine røtter i dynamisk terapi, psykoanalyse, emosjonsfokusert terapi, eksistensiell psykoterapi og internsiv korttidsdynamisk psykoterapi (ISTDP). I tillegg er jeg skolert i kognitiv terapi, kognitiv atferdsterapi (CBT) og metakognitiv terapi.

Bakgrunn

Utdannet psykolog cand. psychol. ved NTNU.

Jeg har tidligere arbeidet på Coperiosenteret, poliklinikk og på bedriftshelsetjeneste, i tverrfaglige team på St. Olavs Hospital Smertesenteret med Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag om kronisk smerte (HUNT) og på Levanger sykehus med yrkesrehabilitering.

I tillegg har jeg seks års erfaring som fasilitator og veileder i emnet Eksperter i team ved NTNU og har vært gruppeveileder i emnet klinisk praktikum ved NTNU. Jeg har også erfaring som leder i selvutviklingsgrupper.

Ta kontakt

Har du lyst til å lære mer om hva som skjer i terapi kan du klikke på "Kontakt meg" og ringe meg eller sende meg en melding.

Ønsker du å sette opp en avtale klikk på "Avtal tid" ovenfor og forespør på en tid i kalendern. Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer