Marit Steigum Løes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach - GoMentor
Marit Steigum Løes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Marit Steigum Løes

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Moss , Rygge

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 700 kr. Avtal tid

Individuell terapi (Gestaltterapistudenter) 600 kr. Avtal tid

Parterapi 1.050 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Samtaleterapi, Gestaltterapi, psykoterapi. Angst, utbrenthet, traume, krise i livet, arbeid og helse, relasjoner ,sorg, livsendring, stress, konflikthåndtering. Marit Steigum Løes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Beskrivelse

Samtaleterapi


Noen ganger stopper livet litt opp. Våre egne refleksjoner får oss ikke videre. Da kan det være godt å snakke med noen for å øke vår bevissthet og se nye muligheter.


De fleste vet hva som er lurt og anbefalt for god helse. Det finnes drøssevis med bøker og TV- programmer som skal hjelpe oss til både lykke og velvære. Likevel kan mange av oss streve og oppleve sider av livet som vanskelig. Våre vanlige mestringsstrategier strekker ikke alltid til. Da kan det være godt å få støtte fra et annet menneske. I våre møter er du eksperten på ditt liv. Sammen kan vi utforske og finne de metoder og tilnærminger som passer deg. Jeg vil være nysgjerrig og tilstede i samtalen, og også dele av mitt liv, dersom det blir naturlig. 


For meg har Gestaltterapien hjulpet meg til å oppdage nye sider ved meg selv og øke min bevissthet.  Jeg har fått større innsikt i hvordan jeg forholder meg til og tilpasser meg andre mennesker. Ved å utforske dette i terapi ser jeg flere valgmuligheter for veien videre.
Litt om meg


Jeg er utdannet Gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt i Oslo. Fra tidligere har jeg utdanning som sykepleier, leder og gestaltcoach. Jeg begynte å jobbe som sykepleier i 1995 og lengst erfaring fra lindrende omsorg for alvorlig syke og døende, samt sorgarbeid. De siste 7 årene har jeg arbeidet som leder, i tillegg til å ha samtaleterapi og oppfølging av sykmeldte som har psykiske utfordringer i kombinasjon med fysisk uhelse. Jeg har jobbet som leder i 12 år både i privat og offentlig sektor.  


Det viktigste jeg har med meg er mine livserfaringer. Å oppleve hvor fort livet kan endres fra lett og levelig til tungt og vanskelig. Jeg har opplevd angst og redsel, hatt tap i nær familie og vært utbrent med dertil stressrelaterte plager.  Jeg har selv gått i terapi og har gjennomført 85 terapitimer i løpet av studietiden.


Jeg har erfaring fra arbeid med mennesker som har det vondt eller har utfordringer med uro, redsel og angstsymptomer, og mennesker som sliter seg ut i jobb og "går på en smell." Jeg går nå på utdanning i traumeterapi (SE) og har samtaler med mange som har med seg historie og opplevelser det er vanskelig å leve med.


I tillegg har jeg kompetanse på konflikthåndtering etter psykolog Jan Atle Andersens metodikk.


I alle rollene jeg har hatt i arbeidslivet er det samtalene og møtene med ulike mennesker som har gjort jobben min meningsfull. Opplevelsen av å komme nær og få del i andres liv, gjør meg takknemlig og ydmyk.


Som gestaltterapeut MNGF forholder jeg meg til foreningens etiske retningslinjer, er underlagt full taushetsplikt, samt å motta regelmessig faglig veiledning og oppdatering.
Jeg gleder meg til å møte deg!

Referanser

Thea - ""Marit er en trygg og omsorgsfull terapeut. Hun har vært til stor hjelp for meg og jeg anbefaler hennes tjenester på det sterkeste. Hun har en evne til å forstå og treffe 'spot on' det jeg selv ikke forstår. Tryggheten jeg føler hos henne, er for meg det noe av det viktigste å møte i terapirommet.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer