Marit Steigum Løes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach - GoMentor
Marit Steigum Løes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Marit Steigum Løes

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach

3 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Samtaleterapi, Gestaltterapi, psykoterapi. Angst, utbrenthet, traume, krise i livet, arbeid og helse, relasjoner ,sorg, livsendring, stress, konflikthåndtering. Marit Steigum Løes - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT VENNLIGST GOMENTOR FOR VEILEDNING


Noen ganger stopper livet litt opp. Våre egne refleksjoner får oss ikke videre. Da kan det være godt å snakke med noen for å øke vår bevissthet og se nye muligheter.


De fleste vet hva som er lurt og anbefalt for god helse. Det finnes drøssevis med bøker og TV- programmer som skal hjelpe oss til både lykke og velvære. Likevel kan mange av oss streve og oppleve sider av livet som vanskelig. Våre vanlige mestringsstrategier strekker ikke alltid til. Da kan det være godt å få støtte fra et annet menneske. I våre møter er du eksperten på ditt liv. Sammen kan vi utforske og finne de metoder og tilnærminger som passer deg.  


For meg har Gestaltterapien hjulpet meg til å oppdage nye sider ved meg selv og øke min bevissthet.  Jeg har fått større innsikt i hvordan jeg forholder meg til og tilpasser meg andre mennesker. Ved å utforske dette i terapi ser jeg flere valgmuligheter for veien videre.
Litt om meg


Jeg er utdannet Gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt i Oslo. Fra tidligere har jeg utdanning som sykepleier, leder og gestaltcoach. Jeg begynte å jobbe som sykepleier i 1995 og lengst erfaring fra lindrende omsorg for alvorlig syke og døende, samt sorgarbeid. De siste 7 årene har jeg arbeidet som leder, i tillegg til å ha samtaleterapi og oppfølging av sykmeldte som har psykiske utfordringer i kombinasjon med fysisk uhelse.  


Det viktigste jeg har med meg er mine livserfaringer. Å oppleve hvor fort livet kan endres fra lett og levelig til tungt og vanskelig. Jeg har opplevd angst og redsel, hatt tap i nær familie og vært utbrent med dertil stressrelaterte plager.  Jeg har selv gått i terapi og har gjennomført 85 terapitimer i løpet av studietiden.


Jeg har erfaring fra arbeid med mennesker som har det vondt eller har utfordringer med uro, redsel og angstsymptomer, og mennesker som sliter seg ut i jobb og "går på en smell". Det siste året har jeg tatt utdanning i traumeterapi (SE) og har samtaler med mange som har med seg historie og opplevelser det er vanskelig å leve med.


I tillegg har jeg kompetanse på konflikthåndtering etter psykolog Jan Atle Andersens metodikk.


I alle rollene jeg har hatt i arbeidslivet er det samtalene og møtene med ulike mennesker som har gjort jobben min meningsfull. Opplevelsen av å komme nær og få del i andres liv, gjør meg takknemlig og ydmyk.


Som gestaltterapeut MNGF forholder jeg meg til foreningens etiske retningslinjer, er underlagt full taushetsplikt, samt å motta regelmessig faglig veiledning og oppdatering.
Jeg gleder meg til å møte deg!

Referanser

Mona - ""Jeg har gått til Marit i snart 3 år, og i løpet av denne tiden har Marit vært til uvurderlig hjelp for bearbeiding av traumer og vonde opplevelser. Jeg har lært meg å gjenkjenne negative/destruktive tanker, som jeg nå kan snu med hjelp av enkle øvelser. Jeg kan varmt anbefale Marit.""  Les mer  Les mindre

Nina - ""For meg var det verdifullt at jeg fikk endret noen perspektiver og løsnet på mine fastlåste tanker og følelser under samtalene med Marit. Jeg hadde også god nytte av de teknikkene jeg lærte, for å samle meg selv på hjemmebane - under min livskrise""  Les mer  Les mindre

Therese - ""Marit er en trygg og omsorgsfull terapeut. Hun har vært til stor hjelp for meg og jeg anbefaler hennes tjenester på det sterkeste. Hun har en evne til å forstå og treffe 'spot on' det jeg selv ikke forstår. Tryggheten jeg føler hos henne, er for meg noe av det viktigste å møte i terapirommet.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer