Majbritt Olsen - Psykoterapeut - GoMentor

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyr psykologisk behandling i form av kognitiv og metakognitiv atferdsterapi som begge er anerkjente og evidensbaserte terapiformer. Majbritt Olsen - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER


Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig ung eller voksen med: depression angst Posttraumatisk stresslidelse Livsstress / livskrise sorg Stress / udbrændthed Lav selvtillid


Min baggrund og erfaring: 

Jeg kommer oprindeligt fra Færøerne. Jeg har boet og arbejdet i Norge siden marts 2016. Jeg har erfaring med klinisk praksis fra både den private og den offentlige sektor. Jeg har hjulpet mange mennesker med forskellige problemer, både i angst og depression. Jeg har erfaring med at hjælpe mennesker i alle aldre og har modtaget positiv feedback og set fremskridt i flere af dem. Jeg har erfaring med at arbejde privat og i mental sundhedspleje. Jeg har blandt andet også arbejdet inden for 'Arbejde og sundhed', som tidligere blev kaldt 'Hurtigere tilbagevenden'.


Min tilnærming

Jeg tilbyder samtaleterapi baseret på kognitiv adfærdsterapi er en tilgang, hvor klientens fordel ved behandlingen er baseret på et samarbejde mellem klienten og terapeuten. Ud over min kognitive tilgang er jeg også involveret i træning af metakognitiv terapi, som også er en evidensbaseret behandling af angst og depression. Derudover har jeg også en interesse i og lidt erfaring med følelsesfokuseret terapi, medfølelsesfokuseret terapi og psykodynamisk terapi.


Hvad man kan forvente:

Gennem et samarbejde med mig kan du forvente at opleve øget opmærksomhed, øget mestring, hvilket yderligere fører til øget livskvalitet. Jeg har et helhedsmæssig menneskesyn i møde mine klienter. Du kan forvente, at du vil være bedre rustet til at modstå mere modstand. Du vil kunne tilegne dig nogle værktøjer til bedre at håndtere livets vanskeligheder.
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer