Linda Maria Soares - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Linda Maria Soares - Gestaltterapeut under utdanning

Linda Maria Soares

Gestaltterapeut under utdanning

Videosamtale

Videosamtaler

Online Gestaltterapi (GoMentor videosesjon) 450 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapeut under utdanning, Stavanger sentrum Linda Maria Soares - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Hvorfor velge Gestaltterapi

Vår historie, og innarbeidede mønstre er med på å bestemme hvordan vi velger å møte våre omgivelser, og hvordan vi opplever -og tilpasser oss livets opp og nedturer. Livet er fullt av nettopp disse, og til tider kan det være vanskelig å sortere hva vi trenger når noe oppleves stormfullt eller utfordrende. Både i glede og sorg kan det være lett å miste fokus, og i verste fall; seg selv.


Gestaltterapi har utviklet metoder for å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at de tydeligere kan erkjenne og se seg selv og sine valg. Som terapeut er jeg oppmerksom på hele mennesket; tanker, følelser og kropp, med fokus på sanser og det som erfares i øyeblikket. Med relasjonen mellom deg som klient, og meg som terapeut som grunnlag, vil jeg gjennom undersøkende og støttende samtaler legge til rette for at du skal kunne oppdage eller se tydeligere det som oppleves uklart eller fastlåst. Sammen kan vi utforske hva du trenger, dine valgmuligheter, og i prosessen se hvilke av dine ressurser som du kan dra nytte av. ​Kanskje blir du kjent med et ukjent potensiale, eller velger å skrinlegge handlingsmønstre som ikke lenger er hensiktsmessige. Nettopp i det å erfare, oppdage, og erkjenne ligger mulighetene for endring.


Terapiformen er i dag en av de mest utbredte psykoterapeutiske retningene i Europa, og kan brukes til bearbeiding av tidligere uferdige opplevelser, kriser og i egenutvikling.Om meg

Jeg studerer Gestaltterapi ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole, og som student i 3. klasse, med tittel Gestaltterapeut under utdanning, tilbyr jeg individualterapi til redusert pris. Jeg er mor til to, har erfaring med å jobbe tett på mennesker i ulike livssituasjoner, og jeg har selv levd et liv i både mot -og medvind. Gestaltteori -og terapi ligger mitt hjerte nært, og som terapeut vil jeg møte deg med empati og respekt for ditt liv og dine opplevelser. Jeg er organisert i Norsk Gestaltterapeut forening, underlagt etiske retningslinjer, og går jevnlig i veiledning.


Velkommen til samtale!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer