Kari-Anne Consulting - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder - GoMentor

Kari-Anne Consulting

Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Billingstad, Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching 2 timer 2.500 kr. Avtal tid

Coaching pakke à 10 timer - få en time gratis 11.250 kr. Avtal tid

Coaching 1.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg hjelper deg som er åpen for å utvikle deg i jobben din eller trenger en veileder og sparringspartner i forhold til jobbsøk eller videre karrierevei. Kari-Anne Consulting - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Beskrivelse

Jeg hjelper deg som er åpen for å utvikle deg i jobben din eller trenger en veileder og sparringspartner i forhold til jobbsøk eller videre karrierevei.  


Gjennom våre samtaler vil du reflektere over egne styrker og utviklingspotensialet, samt legge nye strategier og sette handling til disse.

Jeg har bakgrunn fra handel og reiseliv, jeg har jobbet både i gründer -og oppbyggingsfasen samt med veletablerte merkevarer. Jeg har lang erfaring fra salg, service, ledelse og HR.


Velger du meg får du en dedikert, omsorgsfull, resultatorientert og ærlig coach/mentor med lang og bred erfaring fra næringslivet.


Jeg har min coachingutdannelse gjennom Senter for Prestasjonscoaching og har godkjent eksamen fra Høyskolen i Agder.Prestasjonscoaching er en kommunikasjonsform som tilrettelegger for at mennesker presterer optimalt i forhold til sitt potensial. Hovedoppgaven er å stille kraftfulle spørsmål som hjelper deg å finne dine egne svar og jeg mener at ingen andre enn deg selv har svarene inni deg.Coachingprosesser kan starte med en Person Profil Analyse som jeg gir tilbakelesing på. Videre jobber jeg etter GROW modellen som har som målsetting å avdekke potensial, beskrive tiltak og gjennomføre prosesser for høyere prestasjoner på individ-, team- og organisasjonsnivå.En mentor er en person som har gått den veien før som du går på nå. Det er mine erfaringer som danner grunnlaget for kunnskapsoverføring til deg innenfor dine behov.


I dag er det mer og mer vanlig at man er en kombinasjon av mentor og coach. De fleste ønsker å få mer veiledning enn bare å bli stilt spørsmål. De ønsker også en guide som kan vise og dele hvilken vei man går videre. Du vil få en guide og du vil bli holdt holdt ansvarlig for å gjennomføre.


Og når man kjøper en tjeneste fra noen som jobber som både mentor og coach så får man ofte høyere og bedre resultater enn om man kun kjøper coaching og veiledning hver for seg uten et spesifikt og samlet mål.Ta kontakt hvis du er eller har en medarbeider som vil ha glede av personlig utvikling. Jeg skreddersyr programmet ut i fra hver enkelts behov.

Biografi

Referanser

Daniel Fransèn, Operation Manager The Thief Hotel - "Kari-Anne är en motiverande och fantastisk föredrags hållare och coach. Tydlighet och action är två av hennes många styrkor och att lyssna och prata med henne är otroligt givande."  Les mer  Les mindre

Pernilla Lundberg, Raise Gruppen  - "Kari-Anne är en av de bästa coacherna jag mött. Hon är ärlig, rak och tydlig! Hon motiverar och inspirerar, får en att vilja nå sina mål och samtidigt bygga goda team."  Les mer  Les mindre

Jarle Moen, Direktør The Thief Hotel/Sommerro House - "Jeg har jobbet tett med Kari-Anne opp gjennom årene på alt fra salgstrening, teambuilding, strategi, utvikling og coaching av ledere og ledergrupper. Det finnes ikke mange der ute som har hennes erfaring og tilnærming til disse områdene. Hun har en genuin måte å få med seg folket på, inspirere og motivere til utvikling og endring. Jeg kan trygt anbefale henne enten det er som foredragsholder eller å gå inn på større prosjekter. For meg er hun helt klart et førstevalg!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer