Kari-Anne Røisland - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder - GoMentor

Kari-Anne Røisland

Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Billingstad, Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

Personlig fremmøte

Coaching 1.250 kr. Avtal tid

Coaching 2 timer 2.500 kr. Avtal tid

Coaching pakke à 10 timer - hvorav 1 time gratis 11.250 kr. Avtal tid

Ved booking av en serie med 10 coachingtimer får du 1 gratis. Du betaler altså for 9. En coachingtime er 60 min. 

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hjelper deg som er åpen for å utvikle deg i jobben din eller trenger en veileder og sparringspartner i forhold til jobbsøk eller videre karrierevei. Kari-Anne Røisland - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Beskrivelse

Jeg hjelper deg som er åpen for å utvikle deg i jobben din eller trenger en veileder og sparringspartner i forhold til jobbsøk eller videre karrierevei.  


Gjennom våre samtaler vil du reflektere over egne styrker og utviklingspotensialet, samt legge nye strategier og sette handling til disse.

Jeg har bakgrunn fra handel og reiseliv, jeg har jobbet både i gründer -og oppbyggingsfasen samt med veletablerte merkevarer. Jeg har lang erfaring fra salg, service, ledelse og HR.


Velger du meg får du en dedikert, omsorgsfull, resultatorientert og ærlig coach/mentor med lang og bred erfaring fra næringslivet.


Jeg har min coachingutdannelse gjennom Senter for Prestasjonscoaching og har godkjent eksamen fra Høyskolen i Agder.Prestasjonscoaching er en kommunikasjonsform som tilrettelegger for at mennesker presterer optimalt i forhold til sitt potensial. Hovedoppgaven er å stille kraftfulle spørsmål som hjelper deg å finne dine egne svar og jeg mener at ingen andre enn deg selv har svarene inni deg.Coachingprosesser kan starte med en Person Profil Analyse som jeg gir tilbakelesing på. Videre jobber jeg etter GROW modellen som har som målsetting å avdekke potensial, beskrive tiltak og gjennomføre prosesser for høyere prestasjoner på individ-, team- og organisasjonsnivå.En mentor er en person som har gått den veien før som du går på nå. Det er mine erfaringer som danner grunnlaget for kunnskapsoverføring til deg innenfor dine behov.


I dag er det mer og mer vanlig at man er en kombinasjon av mentor og coach. De fleste ønsker å få mer veiledning enn bare å bli stilt spørsmål. De ønsker også en guide som kan vise og dele hvilken vei man går videre. Du vil få en guide og du vil bli holdt holdt ansvarlig for å gjennomføre.


Og når man kjøper en tjeneste fra noen som jobber som både mentor og coach så får man ofte høyere og bedre resultater enn om man kun kjøper coaching og veiledning hver for seg uten et spesifikt og samlet mål.Ta kontakt hvis du er eller har en medarbeider som vil ha glede av personlig utvikling. Jeg skreddersyr programmet ut i fra hver enkelts behov.

Biografi

Referanser

Cristian Turc, Daglig Leder og eier av Visit Romania  - "Jeg har jobbet med Kari - Anne denne våren 2019. Jeg anbefaler Kari-Anne på det sterkeste. Jeg trengte råd og hjelp om hvordan skal jeg drive reisebyrået VisitRomania.No på det tøffe nordiske market. Kari-Anne har lang erfaring i salg, ledelse, HR og service. Hun er kjempepositiv og energisk og de timene jeg har hatt gleden til å bruke sammen med Kari Anne har vært noen av mine beste investeringer. "  Les mer  Les mindre

Daniel Fransèn, Operation Manager The Thief Hotel - "Kari-Anne är en motiverande och fantastisk föredrags hållare och coach. Tydlighet och action är två av hennes många styrkor och att lyssna och prata med henne är otroligt givande."  Les mer  Les mindre

Pernilla Lundberg, Raise Gruppen  - "Kari-Anne är en av de bästa coacherna jag mött. Hon är ärlig, rak och tydlig! Hon motiverar och inspirerar, får en att vilja nå sina mål och samtidigt bygga goda team."  Les mer  Les mindre

Jarle Moen, Direktør The Thief Hotel/Sommerro House - "Jeg har jobbet tett med Kari-Anne opp gjennom årene på alt fra salgstrening, teambuilding, strategi, utvikling og coaching av ledere og ledergrupper. Det finnes ikke mange der ute som har hennes erfaring og tilnærming til disse områdene. Hun har en genuin måte å få med seg folket på, inspirere og motivere til utvikling og endring. Jeg kan trygt anbefale henne enten det er som foredragsholder eller å gå inn på større prosjekter. For meg er hun helt klart et førstevalg!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer