Haakon Aagenæs - - GoMentor
Haakon Aagenæs -

Haakon Aagenæs

Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Parcoaching/terapi 1 200 kr. Avtal tid

Kurs i Transcendental meditasjon 7 800 kr. Avtal tid

Går over en periode på 3-4 måneder.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf.

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 1 200 kr. Avtal tid

Ledercoahcing (GoMentor videosesjon) 1 000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Er gestaltterapeut, pedagog, livskunstner, amatørsanger, hobbytrommer, lillebror, lojal kollega, rar pappa, stødig ektemann, pedagog i hjertet og mye annet. Haakon Aagenæs -

Beskrivelse

for andre sier jeg OVERREAGERER?

- Jeg trenger endring og UTVIKLING som...  leder, medarbeider eller menneske?

- Jeg vet ikke hva jeg egentlig VIL, eller HVORDAN jeg skal få det til?

- Dette burde jeg SNAKKE med noen om?


Kan hende du kjenner på...

- at du ikke føler deg SETT på jobb eller hjemme?

- at det må da være noe MER til livet?

- at mange FORVENTER for mye av deg?

- at du er OVERVELDET av hverdagen og ønsker mer KONTROLL på livet?

- at du ønsker INDRE RO og TILSTEDEVÆRELSE, men er SLITEN og har lite TÅLMODIGHET?

- at du føler deg FRUSTRERT, BEKYMRET og GRUBLER mye?

- at du skyver FØLELSER og din INDRE STEMME til side?


Insanity: Doing the same thing over and over again and expecting different results. - Albert Einstein


Ønsker du derimot å ...

- Ta sunne og riktige valg for deg selv!

- Mestre dine roller hjemme eller på jobb!

- Bli bevisst på tanker og følelser!

- Ha gode relasjoner!

- Ha energi, tilstedeværelse og livsglede!

- Føle deg trygg og selvsikker - være deg selv!

- Ha en mening med livet og finne veien videre!

- Føle indre ro, balanse og harmoni!


Mitt fokus...

  • Mitt fokus er at du får nettopp dette...  At du får motivasjon, utholdenhet og opplevelsen av at du har det som trengs for å lykkes med og håndtere din hverdag på en god måte. Dette gir deg økt LIVSKVALITET, rett og slett!
  • Mitt fokus er at du får et komplett "verktøybelte" hvor jeg benytter ulike NLP og TFT metoder, teknikker og øvelser som gir deg ny innsikt, hvor du blir bevisst på hva du tenker, sier, føler og gjør, og hvor du ser nye muligheter eller alternative løsninger
  • Mitt fokus er å møte deg der du er i livet akkurat nå med min kunnskap, livserfaring på godt og vondt og som medmenneske. I løpet av en prosess skaper du livet du ønsker deg innenfor dine rammer og jeg fungerer som en "katalysator" og motivator frem til du ser at du tar de gode valgene for deg selv og endringene du ønsker har skjedd
  • Mitt fokus når følelsene kommer og knuser fornuften er å bidra til balanse og da tilbyr jeg eventuelt tankefelt teknikker (TFT) som er en moderne metode som tar i bruk kroppens eget reparasjonssystem for unødvendige følelser/spenninger. Metoden ser ut til å være spesielt effektiv for å dempe eller fjerne følelser som er irrasjonelle i seg selv, eller irrasjonalt sterke 


Hva gjør jeg?

Coaching foregår ved samtaler hvor jeg benytter spørreteknikker, enkle og effektive øvelser og kan også foregå utendørs (Walk & Talk). Se gjerne under  "Tjenester " for informasjon om ulike alternativer. Jeg tilbyr naturligvis også tilpassede opplegg.

TFT utføres ved at utvalgte punkter på kroppens energibaner stimuleres med enkel fingerbanking mens man fokuserer på uønskede følelser. Når dette gjøres aktiveres kroppens eget reparasjonssystem. Jeg bruker spørreteknikker for å avdekke og aktivere de uønskede følelsene i samarbeid med deg.

Metoden ble for øvrig evidensbasert i USA i 2016, er enkel og relativt lett å lære. Den har ingen kjente bivirkninger og effekten er ofte lett observerbar. Du får også en opplæring og et verktøy for avspenning som du kan bruke ved behov på deg selv, og dine nærmeste resten av livet.


Om meg...

Mange opplever at de mestrer og lykkes i perioder av livet, men det er også perioder hvor man opplever at man mister noe av seg selv, eller at ting ikke ble slik man trodde, eller drømte om. Jeg har selv kjent på dette både i forbindelse med ulike roller og hendelser, men også i forbindelse med etablering av familie, karriere og flytting til USA bl.a.

Jeg er som person utadvendt og positiv, men har likevel fått muligheter til å føle meg utenfor i ulike settinger da jeg også er høysensitiv. Jeg har møtt utfordringer i min oppvekst som kvinne, mamma, kjæreste, medarbeider, leder og medmenneske. Disse utfordringene har jeg nå ulike "verktøy" for hvordan jeg kan håndtere på en annerledes og for meg mye bedre måte.  

Jeg har hatt utrolig mange gode samtaler opp igjennom livet enten som en del av et lederteam, sekretær, eiendomsmegler eller kursleder hvor jeg hører, ser og kjenner at den andre opplever frustrasjon, tristhet, mislykkethet og fortvilelse, men også enorm motivasjon med forventning om at det finnes løsninger og dette SKAL vi få til!

Mine livserfaringer innenfor offentlig og privat arbeidsliv i Norge og USA og som medmenneske hvor jeg nå er utrustet med mitt NLP og TFT "verktøybelte" er til for at DU kan få kyndig hjelp på DIN reise videre...

I dag bruker jeg mye av meg selv, min personlighet og mine ressurser, men tror jeg har ENDA mer potensiale... Og dette er viktig for meg. Jeg tror nemlig at  vi ALLE har evnen til å utvikle oss HELE livet!

Og ja, jeg ønsker og tror at jeg kan gjøre en forskjell. Ta kontakt om du er klar! Dette blir spennende!


Varme tanker,

 May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.