Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut

Psykodrama

Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

26-8-2017 10:00
26-8-2017 10:00
10 timer – 2 750 kr.
Sukkertoppveien 5, Oslo, N-0571
Sukkertoppveien 5
N-0571
Oslo

2750.0000
NOK
Meld deg på her og betal Se profil

Psykodrama

Psykodramakurs om mennesker og våre masker

Kurs om maskering, roller, persona og skygger.  Masker vi bærer, hvilke masker trenger jeg, og hvilke tør jeg kvitte meg med?

 

Fortsatt nok påmeldte holder jeg dette helgekurset 26,-27.august.

KURSINNHOLD:

Dette er utgangspunktet for det vi jobber med:

Persona er, i Carl Gustav Jungs dybdepsykologi, en arketype som representerer masker eller roller vi tar i det sosiale liv. Vi har alle flere sosiale roller og dermed flere masker som vi gjør bruk av i våre møter med omverden. Vi trenger våre masker både for å utfolde oss, trygge oss og for å  beskytte oss. Vi er ikke alltid  like bevisste hvilke masker vi til enhver tid tar på oss, og av og til er de  maskene vi velger uhensiktsmessige. Persona/masken er ikke det du egentlig er, men som du selv og andre tror du er. Kanskje skulle vi av og til ta bort masken og tørre å vise mer av oss selv, vår personlighet og indre kvaliteter?

Vi arbeider med denne tematikken i samlet gruppe og i smågrupper med demonstrasjoner, øvelser og deling.

Kurset  er åpent for deltakere fra hele landet.

STED: Kurset holdes holdes i Cafe Aasen kurslokaler i Hans Nielsen Hauges gt 44, Sandaker i Oslo. Lett ankomst med offentlig kommunikasjon og med bil (gratis parkering på stedet).

PÅMELDING: Interessert? Vi tar løpende i mot påmeldinger. Bruk bookingknapp eller kontrakt kursleder.

PRISER & PRAKTISK:

Kursavgift er kr. 2750. Det dekker honorar til kursleder, samt litt enkel pausemat til dere og deldekning av lokalleie. Nå har vi fått tilbud om å få servert lunch på stedet begge dager. Det må dere selv bekoste, men dette blir til en lav pris.

For de som trenger overnatting kan  avtalen vår med Thon hotels benyttes. Den gir noe redusert pris på hotelloppholdet. Meld fra til meg hvis det er aktuelt.

Tidsplan:

Lørdag; kl. 10.00-16.00

Søndag: kl. 10.00-15.00

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen. sigridsdatter@icloud.com, tlf. 91 86  86 58

Meld deg på her og betal
Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.