Anna Sigridsdatter Heen - Psykoterapeut, Parterapeut

Samlivskurs om utroskap - 2 dager over en helg

Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

4-11-2017 10:00
4-11-2017 10:00
5-11-2017 15:00
14 timer – 3 500 kr.
Thon hotell, Linne, Statsråd Mathisens vei, Oslo
Thon hotell, Linne
Oslo

3500.0000
NOK
Meld deg på her og betal Se profil

Samlivskurs om utroskap - 2 dager over en helg

Har dere kjent på sjalusi, opplevd sidesprang og utroskap i forholdet deres? Skal det ende i samlivsbrudd eller tilgivelse? Samlivsskolen har kurset for dere!

Er det  grunn for  mistanken og sjalusien?  Er det «lov» å snoke i hverandres  sms-er? Kjenner du tegnene på  at partneren din er utro? Er det et liv etter utroskapen? Vedvarer opplevelsen av tillitsbrudd eller kan tilliten gjenopprettes? Valgets kval: Tilgivelse, forsoning eller  brudd? For mer info, se video her

Kursledere er Arne Birger Heli og Anna Sigridsdatter Heen

Kurset holdes på det prisgunstige hotell Linne, i Groruddalen, Oslo.

Kursavgift per par er kr 3500 som er  honorar til kurslederne.

Dertil kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale.

Hotellpakkealternativer:
Alternativ A: Med en overnatting fra lørdag til søndag. Lunch og middag på lørdag, frokost og lunch på søndag, kr.3100 per par i dobbeltrom.

Alternativ B: Overnatting to døgn dvs. fra fredag, samt lørdag. Middag på fredag kveld, frokost, lunch og middag på lørdag og frokost og lunch på søndag, kr. 4460 per par i dobbeltrom.

Alternativ C: Ingen overnatting, kun pausemat og lunch lørdag og søndag, kr.1740 per par. Hotellpakke C er dessverre den dyreste. Men slik er når kurset holdes på hotell. Dere rekker uansett ikke et annet sted for å spise i pausene/lucnch. Dere får mer for pengene ved å velge hotellpakken med en overnatting så anbefaler dere å vurdere den selv om dere bor rett i nærheten. Snakk om å gjøre noe ut av dette kurset, investere litt ekstra i samlivet denne helgen.
Meld deg på her og betal
Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.