Elin Backer - Psykoterapeut, Veileder

Velkommen til kreative dager i Lofoten

Elin Backer


Informasjon om eventet

10-8-2017 16:00
10-8-2017 16:00
30 timer – 5 200 kr.
Lofoten Folkehøyskole, Kabelvåg, 8310
Lofoten Folkehøyskole
8310
Kabelvåg

5200.0000
NOK
Meld deg på her og betal Se profil

Velkommen til kreative dager i Lofoten

10. – 13. august 2017


       Kan vi friste deg med noen kreative dager i fantastiske Lofoten denne sommeren? Naturopplevelsene vil være en katalysator til fordypelse og frigivelse av krefter. I den eventyrlige naturen griper vi øyeblikkene, jobber med elementene og beveger oss i det indre og ytre landskapet.


 

 

Psykodramadagene i Lofoten er 10 år. Jubilanten vil i den anledning tilby det mest spektakulære og genuine innen kreative utviklingsmetoder og her kan alle delta.


 

Min rolle er gruppa for deg som ønsker å føle mestring i din hverdags situasjon enten du er arbeidssøker, arbeidstaker eller leder. Gjennom kommunikasjon, øvelser og humor vil vi på en kreativ måte lete etter dine ressurser og bevisstgjøre deg på din kompetanse. Vi ønsker å gi deg nye perspektiver, økt selvfølelse og at du kan får kjenne på glede og mestring i din rolle.


Mitt skattkammer er gruppa for deg som er nysgjerrig og vil utforske kroppens språk. Det språket som alltid har vært der, men der tanke og fornuft har hatt forrang framfor det sanselige.  Med ulike øvelser, metoder, og naturen som medspiller vil det være enklere å invitere deg selv inn til denne skatten. Et språk som beriker og gjør livet ditt, sannere, tryggere, mer nyansert og fargerikt.


Magiske speil med playbackteater som metode deler og reflekterer vi livets erfaringer gjennom improvisert teater. Med lyttende samspill og enkle teaterteknikker vil du få øve på å gå «i tjeneste» som levende speil for andres fortellinger. Mens vi leker, forteller, lytter og spiller tilbake hverandres historier, blir vi også bedre kjent med våre egne fortellinger – og vår felles menneskelighet.


 

Du velger ved påmelding en av de tre gruppene. Strukturen på dagene er en kombinasjon av deltagelse i din gruppe og fellesskapet med alle deltagerne, storgruppa. Vi kan love deg en nær kontakt med Lofot -naturen. Noen dager får du forberede middagen på bålet, en annen arrangeres huskonsert.  Vi har ikke alle detaljene vi vet bare vi skal skape noe nytt sammen.


En gledelig hilsen fra Elin, Ingrid, Jan, Marit og Synne


 


Sted; Lofoten folkehøgskole, 8310 Kabelvåg


Oppstart; 10.august kl. 16.00. Avslutning søndag 13.august kl. 15.00.


Kursavgift inkludert enkel kost og losji; kroner 5.200,-settes på konto nr. 4750 46 45092. Overnatting skjer i dobbeltrom. Ønsker du enerom blir det et tillegg på kroner 600 kr for tre netter. For deg som bor privat er kursavgiften inkludert enkel kost kr. 3.700.


Kontaktperson og påmelding: Ingrid Engen, 


Påmeldingsfrist; senest 10.juni. Antallet deltakere er begrenset. Arbeidsledige og folk med dårlig økonomi kan ta kontakt for rabatt. Avbestiller du 30 dager før oppstart får du pengene tilbake minus 500 kr.


Påkledning; Klimaet i Lofoten er relativt mildt, men været kan vise seg fra den mest værbitte siden, så ta med varmt vann - og vindtett tøy – shorts anbefales på det varmeste og kraftig skotøy.Meld deg på her og betal
Sign up

Del dette med venner og nettverk

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.