Kristin H. -

WORKSHOP: Gestalt & Bevegelse

Kristin H.


Informasjon om eventet

15-10-2022 11:00
4 timer – 150 kr.
Nobels gate 16A, Oslo, 0268, Norge Se profil

WORKSHOP: Gestalt & Bevegelse

MÅLGRUPPE: gestaltstudenter og nyetablerte/nylig uteksaminerte gestaltcoacher/gestaltterapeuter fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

I denne workshop'en kombinerer vi tai chi / qi gong / bevegelse og gestalt. Jeg som holder workshop'en er gestaltcoach, gestalt-terapistudent og sertifisert Tai Chi Kineo instruktør/gruppeleder. I gestalt sier vi gjerne at vi påvirker og lar oss påvirke. Vi kan også si at vi beveger og lar oss bevege - både i overført og bokstavelig mening. Denne workshop'en beveger seg i grenselandet mellom gestalt(teori) og kroppens bevegelse, og menneskers fysiske samspill med hverandre. Vi utforsker bevegelser, både stiliserte bestemte bevegelser og improviserte bevegelser. Vi gjør øvelser én og én, i par og i gruppe, og reflekterer sammen hvordan vi påvirkes av dette, og hvordan vi eventuelt kan sette gestalt-teori på det vi gjør. På reisen min i gestalt-verden har jeg stadig blitt lykkelig overrasket av gjenkjennelse fra andre ting i livet mitt, som nettopp taichi, som jeg har holdt på med til og fra i over 20 år. Polariteter innen gestalt er som yin og yang i taichi. Gi og ta, snakke og være stille, være åpen og snakkesalig eller lukket og tilbakeholdende, åpne meg mot verden og trekke meg tilbake. Tai chi er for meg bl.a. varhet, sinnets hvile i kroppens bevegelser, kontakt med meg selv, mine behov, kontakt med andre. Workshop'en settes opp ved minimum 4-5 påmeldte. Maks 7 deltakere.

Introduksjonstilbud: kr 150,- pr gang som inkluderer enkel bevertning (urtete og noe enkelt å bite i)


Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.