HjerteligTilStede - Dag Åsbjørn Johansen - Coach, Foredragsholder/Motivator

HJERTELIG TIL STEDE - komplett nøkkelsett til et meningsfullt liv

HjerteligTilStede - Dag Åsbjørn Johansen


Informasjon om eventet

20-8-2022 10:00
4 timer – 750 kr.
Hamborggata 3a, Drammen, 3018, Norge Meld deg på her og betal Se profil

HJERTELIG TIL STEDE - komplett nøkkelsett til et meningsfullt liv

lynkurs i livskunst


Ønsker du å møte utfordringene livet har å by på og bli en bedre og lykkeligere utgave av deg selv? Ønsker du å bli kvitt uhensiktsmessige vaner, tanke- og reaksjons-mønstre, og fokusere på hva du dypest sett ønsker å få ut av livet? Hva er nøklene til å kunne leve et så optimalt liv som mulig, til glede for oss selv og andre, i stedet for å være et offer for indre og ytre omstendigheter?


Hadde vi hatt en helhetlig forklaring på hvordan vi rent faktisk er skrudd sammen og ment å fungere, så hadde vi lettere kunnet spille på lag med hva vi er, justere adferden og takle omstendighetene!


Det er nettopp hva dette lynkurset handler om! Jeg gir deg en hurtig innføring i 7 livsprinsipper, formulert allerede i oldtiden, om hvordan hjertet er ment å fungere.


Livsprinsippene utgjør et komplett «nøkkelsett» med én nøkkel for hvert av hjertets ulike aspekter! Praktiske og lett anvendbare nøkler som gir deg tilgang til og kunnskap om innersida, slik at du kan spille på lag med din design, og være hjertelig til stede for deg selv og andre i det universet vi befinner oss i.


Komikeren John Cleese og hans psykolog Robin Skynner presenterer, i boka «LIVET og hvordan overleve det», forskning på optimalt fungerende og lykkelige personer og avslører hemmeligheten deres: Praktisering av nettopp innholdet i de tidløse nøkkelprinsippene!


Jeg illustrerer det hele ved hjelp av farger, idet jeg viser til en sammenheng mellom hjertets ulike aspekter og ulike farger i fargespekteret!


Alt forklares på en lett forståelig måte, og folk slipper til med spørsmål og tanker underveis. Vel møtt!

Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.