MentorInsider - GoMentor
Maria Nistad Furebø - Coach, Reg. Tankefeltterapeut MNLH, Veileder

MentorInsider

Maria Nistad Furebø


Informasjon om eventet

4-8-2020 19:00
1 time – 997 kr.
Meld deg på her og betal Se profil

MentorInsider

MentorInsider er et lite, nyetablert fellesskap der intensjonen er å styrke vår bevissthet, selvbestemmelse og autoritet, enten du er privatperson i ulike roller og livsfaser, eller vil tilføre det i din profesjon.

Det vil gi deg innsikt og måter å forstå deg selv og andre på, og tilfører trygge selvhjelpsverktøy, som gjør deg bedre i stand til å leve et så autentisk og meningsfullt liv som mulig, både på grunn av - og på tross av!

Studier viser at å være en del av et felleskap, et fundament som er tuftet på psykologisk trygghet S.V.A.R der du blir sett, verdsatt, anerkjent og respektert, så er sjansen for at det bærer 77% større, i motsetning til 90 % tilbakefall uten rett støtte.

MentorInsider for selvledelse er til nå et kvinnefellesskap der vi kjenner på trygghet og raust hjerterom, i tillegg til godt utbytte av innsikt og verktøy som blir medlemmer tildel, gjennom online møter og pdf filer. Her kan du være så sterk og god som du er, og også så sårbar som vi alle kan kjenne på. Kom som den du er.

Tirsdag 04.august begynner vi på tema 4: Egenverdi & selvfølelse, sannhet, retning og valg

Jeg inviterer også til gratis bli kjent samtale før medlemskap.

Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer