Samlivskurs om seksualitet- 2 dager (over helgen) - GoMentor
Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen -

Samlivskurs om seksualitet- 2 dager (over helgen)

Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

10-10-2020 15:00
11-10-2020 09:00
9 timer – 4.000 kr.
Strømstad Spa, Kebalvägen 229, Kebalvägen 229, Strømstad, Sverige, 452 40, Sverige Meld deg på her og betal Se profil

Samlivskurs om seksualitet- 2 dager (over helgen)

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, glede og eroskraft. Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

På dette samlivskurset får dere råd, verktøy og teknikker for å kommunisere bedre, og forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

RBEIDSMÅTE: Kursleder har korte introduksjoner til hver økt. Mye av tiden brukes til pararbeid, der deltakerne går inn og arbeider med materiale fra eget parforhold. Kursleder bistår og veileder de parene som ønsker det underveis. Ikke tradisjonelt gruppearbeid.

KURSSTEDET som er Strømstad Spa er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spafasiliteter og gode måltider. Her vil dere også ha mulighet for å rusle turer og ta inn naturen med landskap og fine strender.

PRIS: I tillegg til deltakeravgiften kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale. Vi har lagt opp kurstidene slik at oppholdet holdes innenfor en ramme av en heldøgnspakke per person i dobbeltrom.

KURSLEDER er Anna Sigridsdatter Heen. Hun kan kontaktes for mer informasjon.

PÅMELDING OG BETALING: Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Trykk på den grønne bestillingsknappen som leder inn til Go Mentors bookingssystem. Her legger dere inn kontaktinformasjon og betaling eller dere kan betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen etter avtale med henne.

Betaling av hotellutgiftene gjøres direkte til hotellet, men dere melder fra til kursleder om hvilke hotellpakke dere velger (kun heldøgnspakke ellers om dere alternativt om dere vil forlenge oppholdet og høyne prisen).

Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer