Samlivskurs It Takes Two To Tango - Tango som kommunikasjonsredskap - GoMentor
Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen -

Samlivskurs It Takes Two To Tango - Tango som kommunikasjonsredskap

Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen


Informasjon om eventet

17-10-2020 10:00
18-10-2020 10:00
11 timer – 4.000 kr.
Cafe Aasen, Nordre Aasen, Hans Nielsen Hauges, Hans Nielsen Hauges gt. 44B,, Oslo, 0481 Meld deg på her og betal Se profil

Samlivskurs It Takes Two To Tango - Tango som kommunikasjonsredskap

Tangokurs for par som vil styrke samlivet sitt!

Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Les og forstå hverandres nonverbale kommunikasjonen i tango- hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Utfordringen ved å være  så intime som dansens omfavnelse kan innebære. Dans som middel for å ha det gøy sammen, nære varme følelser for hverandre, og litt lidenskap?

Kurset er egnet for nybegynnere for her lærer dere noen enkle dansetrinn og dansesekvenser som dere kan praktisere på milongaer og/eller hjemme i stua etterpå. Dette blir garantert en booster!

KURSTID: Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 10.00-15.00.

KURSLEDERE er Hans Fosshagen og Anna Sigridsdatter Heen.

PRISER OG PRAKTISK: Kursavgiften er per par. Kursstedet er i leide møtelokaler på Sandaker i Oslo med lett ankomst både med offentlige kommunikasjonsmidler og med mulighet for parkering på området. Kost, og evt. losji, må deltakerne selv sørge for. Vi her imidlertid vært så heldige at deltakerne kan gis tilbud om lunch på dette stedet for en meget rimelig pris.Dertil har vi i en hotellavtale med Thon hotels som gir noe reduserte priser hvis dere bestiller gjennom Samlivsskolen. PÅMELDING OG BETALING av kursavgiften via Go Mentors bookingsystem eller direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter. Ta evt. kontakt med henne for mer informasjon.

Her er en av referansene vi har fått fra et par som har vært på kurs: "Tusen takk for flott kurs.Det ga en en helt ny dimensjon på forholdet, og et solid utgangspunkt for å jobbe videre med tangoen". Ellinor (46) og Jarle (47) 

Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer