Psykodrama gruppe i Oslo - GoMentor
Helene Bakke - Psykoterapeut, Veileder, Coach

Psykodrama gruppe i Oslo

Helene Bakke


Informasjon om eventet

24-4-2020 18:00
40 timer – 2.900 kr.
Hegdehaugsveien 30, Oslo, 0352, Norge Meld deg på her og betal Se profil

Psykodrama gruppe i Oslo

I en psykodrama-gruppe kan du fordype deg i egen historie, dele tanker og følelser som du er opptatt av. Det vil bli rom for å belyse egne konflikter, uttrykk og utvikling. Dette skjer ved å ta i bruk kreativiteten som alle mennesker har i seg, dvs gjennom samtale, samspill, stemmebruk, bevegelse .....

Fordypning skjer gjennom psykodrama, metoden utviklet av Dr. Jacob Levy Moreno i 20-årene i Østerike og senere i USA. Dette er en reise hvor vi forsker i mellommenneskelige relasjoner og i våre indre konflikter. Vi vil kunne frigjøre indre blokkeringer, rense sjelelige sår, hente frem kreativiteten din, få muligheten til å uttrykke deg og søke veien videre, få en dypere selvinnsikt, gruppetilhørighet, rolletrening for fremtiden og nye kommunikasjonsformer som verktøy.

I en psykodrama-gruppe kan du med ditt tema få muligheten til å få iscenesatt et selvvalgt tema fra ditt liv: Fra fortid, nåtid, fremtid, enten det gjelder jobb, samfunn, familie eller drømmer. Skaperkraften er kreativiteten, og målet er en høyere grad av fleksibilitet og spontanitet, dvs. muligheten til spontant å kunne foreta de, for de enkelte, riktige valg i øyeblikket. Psykodrama kan gi økt selvtillit og åpne opp for nytt håp. Det er viktig å være forberedt på at denne prosessen ikke er smertefri.

HVA KAN GRUPPA TILBY DEG? Gruppa kan tilby deg et trygt. fortrolig og støttende miljø, der du kan bevege deg fritt i tiden og i din egen virkelighet. Slik kan du møte deg selv og din egen historie på en nyskapende måte. Du får også ta del i andres erfaringsverdier.

HVA FORVENTER GRUPPA AV DEG? Gruppa forventer av deg -å være tilstede for din egen del og for andre -å respektere andres grenser -å dele av dine erfaringer og opplevelser innenfor grensene du selv setter -å overholde taushetsplikten -å ta utfordringen og bli med -følge din egen hastighet og dine egne behov.

HVEM ER GRUPPEN FOR? Arbeidet i gruppene er ikke prestasjonsorientert, men rettet mot selvutfoldelse og personlig vekst for hver enkelt deltager. Psykodrama-gruppene passer for voksne i alle aldre og med all slags bakgrunn. Det som teller er din lyst, behov og nysgjerrighet på å oppleve noe nytt og komme videre selv i nært samarbeid med andre mennesker.

Dette er ikke en gruppe for par-terapi, men du kan jobbe med samlivet ditt i gruppen.

Egenerfaring for NPA psykodrama-utdanning.

Binende påmelding ved betaling. Ingen refusjon av kursavgift ved frafall.

PROGRAM - Våren 2020
Helgen 24.-26. APRIL 2020

Fredag oppmøte kl. 18.00 til kl. 21.30
Lørdag oppmøte kl. 09.45 til kl. 18.00
Søndag oppmøte kl. 09.45 til kl. 18.00

Pris pr helg:
Early bird tom 31.mars kr. 2.900 - full pris kr. 3.500

Ta på komfortable, lette og ledige klær. Det blir gode pauser mellom øktene, så ta med nistepakke, evt er det mulighet for å gå på café.

Det er alltid hyggelig med et bidrag til felles fruktfat. Vi holder kaffe/te og kjeks.

Vi ønsker dere velkommen!

Mvh
Helene Bakke, psykodrama terapeut

Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer