Samlivskurs (PREP) - GoMentor
Samlivsskolen  -

Samlivskurs (PREP)

Samlivsskolen


Informasjon om eventet

21-3-2020 10:00
22-3-2020 09:30
13 timer – 3.500 kr.
Thon hotell Oslo Airport, Balders allé 2, Ullensaker, Gardermoen, Norge, 2060, Norge Meld deg på her og betal Se profil

Samlivskurs (PREP)

INVESTER I PARFORHOLDET DITT – TA MED PARTNEREN PÅ KURS! Kommuniserer ikke du og partneren så bra? Ikke så gode på problemløsing? Det kan dere gjøre noe med!

Et PREP-kurs vil gjøre dere bedre på kommunikasjon og problemløsning og bevisstgjøre dere på å se godene og resursene i deres forhold. Bedre gave finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp! Hva med å gi et samlivskurs som gave til et par du bryr deg om? PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet.

KURSLEDERE: Anna Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes.

PÅMELDING; PRIS OG BETALING: Påmelding kan skje via våre hjemmesiders bookingsystem (se hjemmesiden til Samlivsskolen eller Givende Samliv) eller ved å kontakte kursleder Anna Sigridsdatter Heen direkte.

Kursavgiften er honorar til kurslederne, dertil kommer utgift til hotellopphold. Det er flere alternative hotellpakker å velge mellom, med og uten overnatting, men alle må velge en hotellpakke.

Meld deg på her og betal

Del dette med venner og nettverk

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer